Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημοσίευμα αναφέρει ότι σε δύο ματς της Γ Εθνικής κατατέθηκαν ενστάσεις!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Soccerlive, δύο παιχνίδι της Γ Εθνικής θα κριθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στον 3ο όμιλο, ο Πανελευσινιακός κατέθεσε ένσταση για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Εράνη στα Φιλιατρά. Οι «σταχυοφόροι» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, καθώς ισχυρίζονται πως χρησιμοποίησαν στους πέντε μικρούς που ορίζει ο κανονισμός, παίκτη που δεν έχει ελληνική υπηκοότητα.

Στον 4ο όμιλο, η Αγία Παρασκευή πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Φωστήρα, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν ένσταση εις βάρος του κύρους του αγώνα για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μπότου από πλευράς «Σάντα». Ο 21χρονος αμυντικός είχε δεχθεί από μία κίτρινη κάρτα σε καθένα από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι στο χθεσινό ματς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να υπογραμμιστεί πως με βάση τον νέο κανονισμό, οι ποδοσφαιριστές τιμωρούνται με ποινή μίας αγωνιστικής όταν συμπληρώσουν τρεις κίτρινες κάρτες και όχι τέσσερις, όπως ίσχυε μέχρι πέρσι. Εφόσον δικαιωθεί η ομάδα του Ταύρου, θα επιτύχει την αφαίρεση συνολικά έξι βαθμών από την Αγία Παρασκευή, ήτοι οι τρεις κερδισμένοι στο χθεσινό ματς και επιπλέον τρεις από συνολική συγκομιδή στο φετινό Πρωτάθλημα.

Θα πάρει, όμως, ο Φωστήρας τους τρεις βαθμούς του χθεσινού αγώνα; Σύμφωνα με το Soccerlive, αύριο (6/10) το πρωί η πλευρά των φιλοξενούμενων πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση εις βάρος των γηπεδούχων για αναγραφή τεσσάρων ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από το 2003 και εντεύθεν και όχι πέντε, όπως ορίζει η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, η εντολή που έχει δοθεί στον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας από τη διοίκηση είναι να καταλογίσει στην πλευρά του Φωστήρα και πλαστοπροσωπία, με τη συμμετοχή -στην εικοσάδα των “κιτρινόμαυρων”- ποδοσφαιριστή που δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος με άλλο δελτίο, αλλά και «κακή συμμετοχή» ποδοσφαιριστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected