Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με ανατροπή για τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Χάρη σε ένα διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Καμπανιακού και προκρίθηκε στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα της Αρκαδίας στη συνέχεια σοβαρεύτηκε, ισοφάρισε με τον Ρεγκίς κι οι ΜάντζηςΜιριτέλο έστειλαν την ομάδα στους “16” του θεσμού.

Το ματς στην αρχή δεν είχε ρυθμό. Ο Αστέρας δεν μπορούσε να απειλήσει, εκτός από την κεφαλιά του Μιριτέλο που πέρασε κοντά από την εστία. Στο 19ο λεπτό, οι γηπεδούχοι, στην πρώτη τους καλή φάση στο ματς βρήκαν δίχτυα με τον Πόζογλου να πιάνει ένα καλό σουτ, μέσα σε πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων.

Οι “κιτρινομπλέ” απάντησαν γρήγορα με τον Ρεγκίς να πιάνει την κεφαλιά από τη σέντρα του Καλτσά και να κάνει το 1-1. Στην επόμενη φάση ο Κασαπίδης είπε “όχι” στην κεφαλιά του Μιριτέλο.

Ο Ράσταβατς έπαιξε με δύο φορ στην επανάληψη, με τον Μάντζη να περνάει στο ματς στο πλευρό του Μιριτέλο. Στο 48′ ο Σουρλής σούταρε, η μπάλα κόντραρε κι ο Μάντζης από καλή θέση δεν έκανε το 1-2. Στο 53′ όμως ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα! Ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα και ο Μάντζης από κοντά ολοκλήρωσε έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-1 από τον Μιριτέλο! Ο Ρεγκίς έστρωσε την μπάλα, ο Αργεντινός σούταρε και από την κόντρα του Καλτσά έγινε το 1-3.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι ο Αστέρας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, έστω κι αν αρχικά αγχώθηκε.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης) : Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Καθάριος Π. (65’ Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης, Πόζογλου (88’ Ταΐρης), Καθάριος Ν. (65’ Έππας), Γαρύφαλλος (65’ Μανιός), Τότσκα (77’ Ζαννάκης), Γιουκούδης

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Γκαρθία, Χουχούμης, Μουνάφο (76’ Αλάγκμπε), Σουρλής (83’ Βαλιέντε), Καλτσάς (89′ Σίτο), Μπαρτόλο (46’ Μάντζης), Μιριτέλο, Ρετζίς (76’ Ζούγλης).

Kύπελλο Ελλάδας (5η φάση)

Σάββατο 7/10

Αχαρναϊκός – Κηφισιά  0-2
Μικρασιατικός – Πανσερραϊκός  0-2
ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος  1-2

Δευτέρα 9/10

Καμπανιακός – Αστέρας Τρίπολης  1-3
ΠΑΕ Χανιά – ΟΦΗ (17.00)

Τετάρτη 11/10 

Διαγόρας Ρόδου – Παναιτωλικός (15.00)

*Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Athens Kallithea προκρίθηκαν χωρίς αγώνα

Εκκρεμούν :

[Πανθρακικός ή Εθνικός – Γιούχτας] – Ατρόμητος
[Λεβαδειακός – Αιολικός ή Αναγέννηση Καρδίτσας] – Λαμία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected