Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ευρεία νίκη και 2η θέση για τον Νέστο Χρυσούπολης

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Νέστου Χρυσούπολης στο παιχνίδι που άνοιξε την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το απόγευμα του Σαββάτου 21/10 κόντρα στον Νέστου Χρυσούπολης .

Το συγκρότημα της Καβάλας επικράτησε με σκορ 4-1, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας, λόγω επανασποράς του χλοοτάπητα στην έδρα του.

Η ομάδα πήρε το προβάδισμα στο 1ο μέρος με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Τανζού στο 17ο και το 44ο λεπτό, όμως το ημίχρονο έληξε με 2-1 μιας και οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και να μειώσουν σε 2-1 με τον Αγαθαγγελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό του αγώνα ήταν το ίδιο με το Νέστο να έχει την πρωτοβουλία αλλά και τον ΠΑΟΚ (λόγω του σκορ) να είναι μέσα στο παιχνίδι. Στο 82’ ο πρώτος σκόρερ της Χρυσούπολης Σέα έκανε το 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν εκ νέου με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αϊβάζης και απέκρουσε ο Μούτσα στο 88’.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Βουλγαρίδη.

Ο Νέστος αγωνίστηκε με τους: Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Τσαλταμπασίδης, Τορομανίδης (56′ Μενίκου) Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (86′ Αναστασιάδης), Γκατσολάρι (90′ Βουλγαρίδης), Σέα, Ορφανίδης (86′ Μυλόπουλος, Κουκόλης, Σουλεϊμάν (56′ Μυφτάρι)

*kavalapost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected