Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστιο διπλό του ΠΑΟΚ στη Σκωτία, βρέθηκε να χάνει με 2-0! (vids)

Επική ανατροπή που τον στέλνει στα νοκ άουτ του Conference League για τον ΠΑΟΚ!

Ο “δικέφαλος” βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στις αρχές του δευτέρου μέρους, δέχτηκε δύο γκολ με ισάριθμες ολιγωρίες στην άμυνα, όμως οι αλλαγές του Λουτσέσκου του έδωσαν…φτερά για το εκπληκτικό 2-3!

Το πέναλτι του Σβαμπ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων «σκότωσε» τους Σκωτσέζους, υπέγραψε την ολική ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς!

Η ελληνική ομάδα έδωσε τρεις ακόμη βαθμούς στη χώρα μας, όμως το κυριότερο για την ίδια είναι ότι βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

To φιλμ

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον ΠΑΟΚ. Στο 15’, ο Κωνσταντέλιας «χόρεψε» την άμυνα της Αμπερντίν, τελείωσε τη φάση με το δεξί, αλλά η μπάλα δεν του έκανε του χατίρι και βρήκε στη ρίζα του δοκαριού.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός «υπέγραψε» και την επόμενη μεγάλη φάση για τους Θεσσαλονικείς, όταν στο 39’ ξέφυγε πανέμορφα από τον αντίπαλό του, έσκαψε την μπάλα, αλλά είδε τον Ρος να αποκρούει.

Λίγο πριν το ημίχρονο, στο 43ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των Σκωτσέζων μπλόκαρε εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα πάντα ήταν διαφορετικά. Η Αμπερντίν βρήκε από νωρίς το γκολ και έτσι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο. Στο 50’ ο Μακένζι σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μιόβσκι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 58’, ο Πόλβαρα βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι και δεν αστόχησε, για να κάνει το 2-0.

Στο 73’ το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντέλιας μοίρασε στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Ντεσπόντοφ, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα για το 2-1, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Στο 84’ ο Βιεϊρίνια βρέθηκε στην περιοχή και δε δίστασε να σουτάρει, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 2-2!

Και στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Ρούμπεσιτς στον Οζντόεφ. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ | Ο Σβαμπ με… buzzer beater ολοκληρώνει το έπος του ΠΑΟΚ!

Συνθέσεις

Αμπερντίν (Μπόμπι Ρόμπσον) : Ρος, Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακένζι, Πολβάρα (73′ Χέιζ), Σάινι, Μπάρον (73′ Κλάρκσον), Μακγκράθ, Μιόβσκι (72′ Ντουκ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουσέσκου) : Κοτάρσκι, Βιειρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (64′ Μπάμπα), Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (73′ Ντεσπόντοφ), Τόμας (64′ Σαμάτα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected