Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλο γκολ ο Παυλίδης, έβγαζε ότι πήγαινε μέσα ο Μπάρκας (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι της Άλκμααρ.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα της Ουτρέχτης ο Βόλφ έβγαλε τη σέντρα και ο διεθνής σέντερ φορ με προβολή νίκησε τον Βασίλη Μπάρκα για το 1-0. Εν τέλει οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και τον Έλληνα τερματοφύλακα να κάνει σπουδαία εμφάνιση με οκτώ αποκρούσεις, ενώ είχε και τετ α τετ με τον συμπατριώτη του επιθετικό.

Το πραγματικό ρεσιτάλ του ωστόσο ήταν απέναντι στον Έρνεστ Πόκου, ο οποίος δοκίμασε πολλάκις να τον νικήσει κυρίως με μακρινές προσπάθειες αλλά ο 29χρονος είχε κάθε φορά την απάντηση για να αποτρέψει το γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία βέβαια άνηκε στον Γιενς Τούρνστρα που με τη σειρά του δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα, με τον Έλληνα γκολκίπερ ενδεικτικά να αποτρέπει 2.28 xGOT.

Το συγκεκριμένο metric υπολογίζει τις πιθανότητες να γίνει γκολ μια τελική, ανάλογα με την ποιότητα της εκτέλεσης. Όσο αυξάνεται το xGOT ενός σουτ, τόσο αυξάνεται και η δυσκολία της επέμβασης. Ο 25χρονος επιθετικός έφτασε τα 18 γκολ σε 22 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected