Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κυριακή με γκολ για Ταχτσίδη και Σβάρνα, γκολάρα ο Μπακασέτας! (vids)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι τίτλου στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, σκοράροντας στην ισοπαλία 1-1 της Κλουζ με τη Στεάουα για τη 19η αγωνιστική.

Ο Έλληνας μέσος έκλεψε την μπάλα στην περιοχή και δεξιά και πλάσαρε με το αριστερό από διαγώνια θέση ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, το γκολ του Νταρίους Ολάρου έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τους πρωτοπόρους, που κρατήθηκαν πέντε βαθμούς πάνω από τη 2η θέση.

Ο Σβάρνας σκόραρε στην ήττα της Ράκοβ

Ο Στράτος Σβάρνας άφησε πίσω του το τετράμηνο που ήταν λαβωμένος και μέσα στον Δεκέμβριο σημείωσε την τρίτη συμμετοχή του με τη Ράκοβ, την οποία μάλιστα συνδύασε με γκολ, έστω κι αν τελικά οι πρωταθλητές Πολωνίας ηττήθηκαν με 2-4 στο Μπιάλιστοκ από τη Γιαγκελόνια για τη 18η αγωνιστική της Ekstraklasa.

Ο Έλληνας στόπερ επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά στο 22ο λεπτό, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά με το ριμπάουντ ισοφάρισε σε 1-1 κι έκανε σεφτέ στα γκολ τη φετινή σεζόν.

Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ (ο Σβάρνας είχε και δοκάρι και θα μπορούσε να μειώσει το σκορ) και η Ράκοβ έμεινε πολύ πίσω στην κούρσα της κορυφής, στην οποία μετέχει κι η Γιαγκελόνια.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Αντώνης Τσιφτσής έμεινε στον πάγκο και ο Γιάννης Παπανικολάου ήταν εκτός αποστολής λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον ώμο.

Jagiellonia Białystok 1-[1] Raków Częstochowa – Stratos Svarnas 22′ (Polish Ekstraklasa)
byu/4gjdtokurwa insoccer

Γκαζιαντέπ – Τράμπζονσπορ 1-3: Γκολάρα ο Μπακασέτας, τριπλή η ελληνική συμμετοχή

Ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στην εκτός έδρας νίκη της Τράμπζονσπορ με 3-1 επί της Γκαζιαντέπ για τη 15η αγωνιστική της Süper Lig.

Ο Έλληνας μέσος σκόραρε στο 59ο λεπτό με δεξί χαμηλό, σουτ εκτός περιοχής, το τρίτο από τέτοια απόσταση τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, η ενδεκάδα της Τράμπζονσπορ που ολοκλήρωσε τον αγώνα είχε τριπλή ελληνική συμμετοχή, αφού πλην του σκόρερ, στο 88′ μπήκε ως αλλαγή ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταξιάρχης Φούντας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected