Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο Conference League με περίπατο ο Ολυμπιακός (vids)

 

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και θα συνεχίσει στο Conference League.

Οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σέρβους, τους οποίους φιλοδώρησαν με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στο πάγκο του, ο Ολυμπιακός είχε κορυφαίο τον συμπατριώτη Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε δύο όμορφα γκολ και τον ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.

Το φιλμ

Στο 21ο λεπτό ο Ρόντινεϊ πήρε την μπάλα από τα δεξιά και σέντραρε μέσα στην περιοχή. Ο Ελ Κααμπί χώθηκε ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα σκοράροντας το 1-0, στην πρώτη ουσιαστική προσπάθεια του παιχνιδιού.

Ο Ποντένσε έκανε τα… μαγικά του στο 40’ και αφού ξερμαρκαρίστηκε, «εκτέλεσε» με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ, τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Σε προσωπική υπόθεση του Πορτογάλου εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς ο Ντάνιελ βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ και έκανε με άνεση το 3-0 στο 42ο λεπτό.

Φοβερό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, με απανωτά γκολ και από τις δύο ομάδες.

Ο Ρέτσος με κεφαλιά «δυναμίτη» στο 47ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και για κακή τύχη του τερματοφύλακα, χτύπησε στην πλάτη του και πήγε απευθείας στα δίχτυα.

Στην επόμενη φάση ακριβώς, ο Ορτέγκα ήταν απρόσεκτος και έχασε την μπάλα μέσα στην «ερυθρόλευκη» περιοχή με τον Τζάκοβατς να μειώνει σε 4-1.

Οι Σέρβοι έμειναν με 10, όμως βρήκαν αμέσως γκολ, δείχνοντας πως δεν τα … παρατάνε.

Στο 60ο λεπτό Κούβελιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήγε από νωρίς στα αποδυτήρια.

Η Μπάτσκα Τόπολα κατάφερε και μείωσε με τον Σίρκοβιτς, να διανύει το μισό γήπεδο και να «εκτελεί» τον Πασχαλάκη.

Ο Φορτούνης με μία υπέροχη πάσα βρήκε τον Ελ Αραμπί αμαρκάριστο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο έτερος Μαροκινός του Ολυμπιακού, έκανε το 5-2 στο 67’.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ) : Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ρόντινεϊ, Ντόη, Ρέτσος, Καμαρά (86′ Ρίτσαρντς), Έζε (73′ Καρβάλιο), Ποντένσε, Φορτούνης (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (64′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (64′ Ελ Αραμπί)

Μπάτσκα Τόπολα (Ζάρκο Λάζετιτς) : Ίλιτς, Πέτροβιτς (55′ Σος), Τσβέτκοβιτς, Κάλουσιτς (87′ Βλαλούκιν), Κρστιτς, Στόγιτς, Κούβελιτς, Τζάκοβατς, Ράντιν (55′ Βούλιτς), Τσίρκοβιτς (72′ Στάνιτς), Μιλοβάνοβιτς (55′ Ρακόνιακ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected