Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα : Τέλος και επίσημα ο Θανάσης Στάικος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα τη Δευτέρα (18/12) τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο.

Ο Έλληνας προπονητής είχε κάνει ντεμπούτο στις 21 Αυγούστου 2022 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-0. Στο διάστημα της παρουσίας του οδήγησε το σύλλογο σε 49 παιχνίδια με απολογισμό 8 νίκες, 18 ισοπαλίες, 23 ήττες, 42 βαθμούς και τέρματα 48-78.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στάικος σήμερα μίλησε στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια συνάντηση που κράτησε σχεδόν για 20 λεπτά. Τους εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ηπειρώτικη ομάδα θα καταφέρει να σωθεί.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, υπάρχει ταλέντο αλλά χρειαζόταν μία αλλαγή ψυχολογίας, οπότε η παραίτηση ήταν μονόδρομος. Ευχαρίστησε επίσης τους παίκτες για τη στήριξη προς το πρόσωπό του και όσα πέρασαν μαζί αυτά τα 2,5 χρόνια, έναν ως βοηθός του Μεταξά και 1,5 ως προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της, κ. Θανάση Στάικο. Ο κ. Στάικος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ιούνιο του 2022 και υπό την καθοδήγηση του ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League, ενώ τη σεζόν 2021-22 συνέδεσε το όνομα του με την καταπληκτική πορεία και την είσοδο της ομάδας στα Playoffs.

Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Θανάση Στάικο, ως άνθρωπο και ως προπονητή και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected