Super League 2

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από ομάδες της Super League 2

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη αποχωρήσει από ομάδες της Super League 2.

Την Πέμπτη (21/12) η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν ο 20χρονος επιθετικός, Βαγγέλης Βλησαρούλης.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ποδοσφαιριστή Βλησαρουλη Ευάγγελο. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ εύχεται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική καριέρα του ποδοσφαιριστή».

Λίγο πριν, η Καλαμάτα ανακοίνωσε πως ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης (φωτ) αποχώρησε έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στη μεσσηνιακή ομάδα, όπως επίσης και οι Ζέρσον Καμπράλ, Μπρίαν Μπενίτες. Ο πρώτος έπαιξε σε 4 αγώνες εκ των οποίων σε έναν ήταν βασικός. Μία ακόμα αποτυχημένη κίνηση όπως αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο δεύτερος φέτος κατέγραψε 6 συμμετοχές.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Έναν ποδοσφαιριστή που ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας ήταν υπόδειγμα ήθους και επαγγελματία και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στην ομάδα μας. Αλέξανδρε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χέρσον Καμπράλ και Μπράιαν Μπενίτεθ. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών».

Την ίδια ώρα, ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Κώστα Προβυδάκη. Ο 27χρονος μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Κηφισιά, έπαιξε σε 9 παιχνίδια και έλυσε το συμβόλαιό του.  Από τους “πράσινους” αποχώρησε και ο Ντέγιαν Ούζελατς, o οποίος έπαιξε ελάχιστα.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Προβυδάκη. Ο 27χρονος δεξιός μπακ ενίσχυσε τον Μακεδονικό ως θερινή μεταγραφική προσθήκη με σημαντικές περγαμηνές. Ολοκλήρωσε τη θητεία του στους «πράσινους» με 9 συμμετοχές (675′), οι 8 ως βασικός, συνεισφέροντας στη θετική πορεία της ομάδας στον α’ γύρο και μέχρι τη διακοπή των εορτών, που τη φέρνουν πια στην 3η θέση του Α Ομίλου της Super League 2. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κώστα για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Ουζέλατς. Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την έσχατη προσθήκη στη θερινή μεταγραφική περίοδο για τον Μακεδονικό, καταγράφοντας 1 ολιγόλεπτη συμμετοχή στο τέλος της νίκης (3-2) επί του ΠΑΟΚ Β και συμμετέχοντας 5 συνολικά φορές στην αποστολή των «πρασίνων». Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Ντέγιαν για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected