Κατηγορίες
Super League 2

Κι άλλες αποχωρήσεις από ομάδες της Super League 2, “κατηφορίζει” στα Χανιά ο Νίλι

Μετά από τις πρώτες αποχωρήσεις, ακολούθησε μια σειρά νέων αποδεσμεύσεων από ομάδες της Super League 2.

Ο Απόλλων Πόντου μετρά τη δεύτερη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του. Μετά τον Ρούμπεν ντε Τομάς, παρελθόν αποτελεί και ο 30χρονος αμυντικός, Κώστας Ρουγκάλας που έπαιξε μόλις σε 3 ματς φέτος. Και στα 3 χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Λίγες ημέρες μετά τη θλάση που υπέστη, ο Χαβιέ Σανγκινέτι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Μακεδονικό. Ο 33χρονος έπαιξε σε 6 αγώνες ως αλλαγή, ενώ ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέ Σανγκινέτι.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με σπουδαίες περγαμηνές, ήρθε στον Μακεδονικό στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όμως αγωνίστηκε λίγο, εξαιτίας διαδοχικών μικροτραυματισμών που υπέστη. Με τα πράσινα, ο «Χάβι» κατέγραψε 107 λεπτά σε 6 συμμετοχές, με σημαντική συμβολή στη διατήρηση κρίσιμων αποτελεσμάτων όπως στη Μυτιλήνη, τη Λάρισα και τον Βόλο!

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Χαβιέ για την προσφορά του στα πράσινα και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ρουγκάλα. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Την πρώτη μεταγραφή και μάλιστα πολύ ηχηρή έχουν έτοιμη τα Χανιά!

Η ΠΑΕ Χανιά, σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Νίλι Περδόμο, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Κρητικής ομάδας. Ο 29χρονος Ισπανός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται ήδη στα Χανιά και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ.

Ο Νίλι γνωστός στο χανιώτικο κοινό από την παρουσία του στον Πλατανιά τη διετία 2020-22, με την κλάση και την αδιαμφισβήτητη αξία του προσθέτει ποιότητα στο κυανόλευκο ρόστερ και το αλλάζει επίπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πλευρά ως μπακ αλλά και εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και ως επιθετικός μέσος, έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα αλλά και ικανότητα να ετοιμάζει ασίστ για τους συμπαίκτες του.

Τα Χανιά με την απόκτηση του Νίλι Περντόμο μπαίνουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους ενόψει την τελικής μάχης στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Ο γεννημένος στα Κανάρια Νησιά άσος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ινδία με τη φανέλα της Gokulam Kerala FC με την οποία πριν από λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του. Στην Gokulam Kerala είχε 15 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Πριν την Ινδία είχε αγωνιστεί στην Athens Κallithea (16 συμ., 1 γκολ και 2 ασίστ) και τον Λεβαδειακό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1 υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ταουσιάνη. Με τους Βοιωτούς έκανε πράματα και θάματα τη σεζόν 21-22 με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 34 ματς, όντας από τους πρωταγωνιστές των “πράσινους”, ενώ είχε αναδειχθεί και κορυφαίος ξένος της Suer League 2.

Ο Νίλι ήρθε για πρώτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά τον Γενάρη του 2018, όταν ακόμα οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόντουσαν στη Super League 1. Στον Πλατανιά έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 49 εμφανίσεις, 11 γκολ και 11 ασίστ.

Ακόμα ο Νίλι που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λας Πάλμας, τη σεζόν 2016-2017 σε ηλικία 22 ετών, μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε ως βασικός με τη Β’ ομάδα της σε 18 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Β Αλμπαθέτε στην Ισπανία και την Bengaluru FC της Ινδίας. Συνολικά στην καριέρα του έχει 239 παιχνίδια, 37 γκολ και 27 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected