Super League 2

Super League 2 : Απροσπέλαστο εμπόδιο ο Μακεδονικός για την ΑΕΛ (vids)

Αήττητος εντός έδρας στη φετινή Super League 2 παρέμεινε ο Μακεδονικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι, όμως ο εκπληκτικός Περντρέου κράτησε ανέπαφη την εστία του στις δύο μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα. Οι «πράσινοι» παραλίγο να «κλέψουν» το παιχνίδι στην εκπνοή, όμως το γκολ του Ζαφειράκη ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Οι Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν στην κορυφή τον Λεβαδειακό, όμως με δύο παιχνίδια περισσότερα πλέον, οι Βοιωτοί βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το φιλμ

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα, ούσα ανώτερη στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, στο 3ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, με τον Σιμόνι να πηδά ψηλότερα απ’ όλους μες στην περιοχή του Σουλούκου, αλλά τον νεαρό τερματοφύλακα των «βυσσινί» να αποκρούει σε κόρνερ.

Η ΑΕΛ ισορρόπησε σταδιακά, αποκτώντας τον έλεγχο του αγώνα, απέναντι στους γηπεδούχους που σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν καθαρό μυαλό. Στο 22′, ο Ογκμπόε απείλησε με κοντινή κεφαλιά την εστία του Περντρέου, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη από τις δύο μεγάλες αποψινές του αποκρούσεις, με την μπάλα να χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι, πριν καταλήξει κόρνερ. Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κατάφεραν τελευταία στιγμή να κόψουν μια ωραία αντεπίθεση του Μακεδονικού, και συγκεκριμένα το επικίνδυνο «σπάσιμο» του Μπουλάτοβιτς από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν την κυριαρχία τους και μάλιστα είχαν ένα πολύ απειλητικό δεκάλεπτο: στο 50′, το παράλληλο σουτ του Μαυριά πέρασε άουτ, στο 51′ ο Πέδρο Λούκας έκοψε με τάκλιν το σουτ του Στίνα, ενώ στο 55′, ο Περντρέου απέκρουσε εντυπωσιακά με ένα χέρι τον «κεραυνό» του Καλουτσικίδη εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι έκλειναν καλά τους διαδρόμους, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν επιθετικό μομέντουμ, καθώς συνέχισαν χωρίς καθαρό μυαλό σε πολλές περιπτώσεις.

Το τελικό 0-0 «χαρίζει» από έναν βαθμό στην κάθε ομάδα, με τον Μακεδονικό να παραμένει στην 3η θέση – συνεχίζοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και αήττητος φέτος εντός έδρας – και την ΑΕΛ να «πατά» προσωρινά στην κορυφή του Α Ομίλου.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (86′ Μπουκουάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (77′ Ραμίρεζ), Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Τσουκάνης), Σιμόνι (86′ Μελετίδης)

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Στάμου (38 λ.τρ. Γιανναράκης), Ηλιάδης, Μαϊδανός, Πλέγας, Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Μαυριάς (61′ Πεντρόσο), Στίνα, Κοσονού (86′ Νίνο), Ογκμπόε

*με στοιχεία από το makedonikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected