Super League 2

Super League 2 : Παλικαρίσιος βαθμός με 10 παίκτες για τον Αιολικό (photos)

Ο Αιολικός κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Θετικό ντεμπούτο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Χαμίντοβιτς και Σαραντίδη, με τον πρώτο μάλιστα να παίρνει θέση βασικού

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ Β έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, παρά το ότι προηγήθηκε δύο φορές και έπαιζε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω.

Το φιλμ

Καλός αγωνιστικός ρυθμός και από τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Ιδιαίτερα κινητικοί μεσοεπιθετικά οι γηπεδούχοι από το 20ο λεπτό και μετά με τον Ενομό να πλησιάζει τρεις φορές στο γκολ. Ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 11ο λεπτό μετά από αντεπίθεση με τον Τσοπούρογλου. Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Αιολικού, με τον Σινγκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζάκαριτς. Στο 26’ ο Ενομόμε σουτ εντός περιοχής από πλάγια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη, με την μπάλα να αναπηδά στη γραμμή, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 37’ πάλι το σουτ το Ενομό πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 39’ ο Ντόκιτς σταμάτησε σωτήρια τον αμαρκάριστο Τσοπούρογλου. Στο 41’η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι με τον Γκούμα, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Ο Κανίς εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αιολικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Μπενίτες για χτύπημα εκτός φάσης.

Οι «κυανόλευκοι» παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ξεκίνησαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος. Στο 53’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γιοκέ και ασίστ «πάρε-βάλε» στον Ζάκαριτς, ο δεύτερος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ ο Χαμίντοβιτς στη συνέχεια δεν πρόλαβε να κάνει επαφή στην επαναφορά.

Ο Αιολικός συνέχισε να ψάχνει το γκολ ισοφάρισης και το βρήκε στο 57’, με τον Κριμιτζά να στέλνει την μπάλα με στην αριστερή γωνία της εστίας (2-2).

Στη συνέχεια ο αγώνας έγινε «γκραν γκινιόλ» με τις δύο ομάδες να αναζητούν το νικητήριο τέρμα, δημιουργώντας εκατέρωθεν κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αιολικός (Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ (46′ Ουνγιαλίδης), Κολλαράς, Γιόκε, Χαμίντοβιτς (70′ Σαραντίδης), Ζάκαριτς, Ενομό (76′ Τριανταφυλλάκος), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Κριμιτζάς (86′ Γκιάσι)

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης , Φίλων, Κιτσάκης (86′ Τασιούρας), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (86′ Κουαλιάτα), Γκούμας (67′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου (60′ Δαρέλας), Κανίς (67′ Ρούμιαντσεβ)

*με στοιχεία από το SportLesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected