Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Καστοριά ο Ibrahim Androw

O Ιμπραχίμ Άντροου είναι και επίσημα παίκτης της Καστοριάς, καθώς εκδόθηκε το δελτίου του κι είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την ερυθροκίτρινη φανέλα.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής τίθεται κανονικά στη διάθεση του Πασχάλη Δημητρίου, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Σταυρού.

Ο 19χρονος (04/05/2004) Αιγύπτιος επιθετικός, με διαβατήριο Αυστρίας, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην τρίτη κατηγορία με τον Donau Klangefurt και παλαιότερα σε AKA Klafu U18, Annabichler II και Donau Klangefurt U15.

Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο Άντροου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά κι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα φορέσω τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Η συμμετοχή μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η ομάδα μου διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει στους στόχους της. Το κλίμα είναι άριστο κι όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν σκλαβώσει με τη συμπεριφορά τους. Η παρουσία του προπονητή που γνωρίζει τη Γερμανική γλώσσα με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα και να μπορώ να ακολουθώ καλύτερα τις οδηγίες του. Ευχαριστώ τους υπέροχους ανθρώπους της Καστοριάς που με έφεραν στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να τους δικαιώσω”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected