Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Βαθμός στο 90+1′ για τον Βύζαντα που δεν τα παρατάει!

Ο Βύζας Μεγάρων συνεχίζει να μάχεται για τη σωτηρία του στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής (27/1), οι “κιτρινόμαυροι” απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου απέναντι στη Μαρκό, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις με «χρυσό» σκόρερ τον Ντερμίσι. Από την άλλη, οι “πράσινοι” παρέμειναν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από νίκη, εντείνοντας τον προβληματισμό.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπουλγκουρίδης αιφνιδίασε και με σουτ έκανε το 0-1, με την ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης (1-1). Στο 55′ η Μαρκό κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Γιαννιτσάνης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πίνη.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 68′ με κεφαλιά του Ριτσοτάκη για το 2-1. Παρά το σοκ, ο Βύζας δεν το… έβαλε κάτω, αλλά έψαξε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 91′ με σουτ του Ντερμίσι (2-2).

Συνθέσεις

ΓΣ Μαρκό (Νίκος Μπαδήμας): Κυριτσάς, Μωραϊτάκης (46′ Ριτσοτάκης), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (78′ Μεγαρίτης), Γιαννιτσάνης, Σάμιος (87′ Κιούσης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Πίκουλας (70′ Ντότης), Λαμπρόπουλος

Βύζας Μεγάρων (Λευτέρης Σταμέλος): Πίνης, Ρεσούλι (65′ Κατίδης), Φουάσης, Μουσκάι, Δούμουρας, Ι. Καραγιάννης, Ρέππας (80′ Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Σταφάι (46′ Παππάς), Χατζάκος, Μπουλγκουρίδης (65′ Ντυρμίσι)

*με στοιχεία από το Soccerlive

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected