Αθλήματα

Los Cabos: Εκτός συνέχειας τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς γνωρίσαν την ήττα από τους Αυστραλούς Μαξ Πέρτσελ και Τζόρνταν Τόμπσον με 6-4, 6-3 μετά από μία ώρα και 17 λεπτά για τον 1ο γύρο των διπλών στο 250άρι τουρνουά του Λος Κάμπος.

Οι δύο Αυστραλοί ήταν εξαιρετικοί από τη θέση του service, καθώς παραχώρησαν συνολικά 7 πόντους, μόλις 3 πίσω από το πρώτο (23/26), δεν δέχθηκαν ούτε ένα beak-point από τους Έλληνες παίκτες, ενώ παράλληλα οι ίδιοι εκμεταλλεύτηκαν τις 3 από τις 7 ευκαιρίες για break.

Μάλιστα στο 1ο set το αυστραλιανό δίδυμο είχε 14/15 κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service και χρειάστηκαν μόλις ένα break (4-3) για να φτάσουν στην κατάκτηση του set με 6-4 κάνοντας το 1-0.

Το 2ο set ξεκίνησε με τα δύο ζευγάρια να έχουν κατακτήσει από 2 games (2-2), όμως από εκεί και πέρα οι Αυστραλοί κατέκτησαν τα 4 από τα 5 games που ακολούθησαν σπάζοντας δύο φορές ακόμα το service των αδερφών Τσιτσιπά κλειδώνοντας τη νίκη και την πρόκριση.

Στα προημιτελικά οι Νο4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν τους Μπόρζες (Πορτογαλία) και Γκιούναρσον (Σουηδία) που κέρδισαν τους Χάρις (Αυστραλία) και Κέπφερ (Γερμανία) με 7-6(6), 6-2.

Όσο για τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αγωνιστούν και στο τουρνουά του Ακαπούλκο που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο μονό τα ξημερώματα της Πέμπτης (όχι πριν τις 03:00 GR) κόντρα στον Αυστραλό Αλεκσάνταρ Βουκιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected