Αθλήματα

Ελσίνκι: Φιναλίστ στα διπλά η Γραμματικοπούλου

Ως φιναλίστ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων του Ελσίνκι. Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάστηκε με την 22χρονη Πολωνή, Μαρτίνα Κούμπκα, και πέτυχαν 2 νίκες και μία ήττα.

Όπως αναφέρει το Tennis24, αγωνίστηκαν στον τελικό των διπλών, και αντιμετώπισαν τις No4 του ταμπλό, Λάουρα Χιεταράντα (Φινλανδία) και Λίντα Κλιμοβίτσοβα (Τσεχία), και ηττήθηκαν με 6-3, 6-1, μετά από μία ώρα και 4 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ.

Για να φτάσουν ως εδώ οι κορυφαίες του ταμπλό, αρχικά είχαν bye πρόκριση στον πρώτο γύρο, και στην 8άδα έπαιξαν με τις Μάιλιν Νουούντι (Εσθονία) και Ντεγιάνα Ραντάνοβιτς (Σερβία) τις οποίες κέρδισαν με 6-3, 7-6(1), για να περάσουν στα ημιτελικά.

Στην 4άδα έπαιξαν κόντρα στις No3 του ταμπλό, Ρόμπιν Άντερσον (ΗΠΑ) και Κέιτι Ντουν (Αγγλία), και τις κέρδισαν με 7-5, 5-7, 10-7. Η Βαλεντίνη είχε συμμετοχή και στα μονά της διοργάνωσης, αλλά στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό έχασε από την 33χρονη Γερμανή, Μόνα Μπάρθελ, με 7-5, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected