Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Με δύο απευθείας φάουλ πέρασε από την Αγία Παρασκευή ο Εθνικός (vids)

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσε στην Αγία Παρασκευή ο Εθνικός.

Οι Πειραιώτες, με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΑΟΑΠ και μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε πρέπει να καλύψει μια διαφορά 16 βαθμών για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το φιλμ

Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και μέχρι το δεκάλεπτο, κατέγραψε δύο καλές στιγμές. Στο 5ο λεπτό, το σουτ του Μακρυγιάννη κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 8′ ο Κυριαζής δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Αραμπατζή.

Στο 18′ ήταν η σειρά του Αντωνίου να φτάσει στο γκολ, όταν βρέθηκε εντός περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών στον αγώνα, ο Παπαγγελής έκανε τη σέντρα, ο Ζωγραφάκης έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Αραμπατζή να προβεί σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Η πίεση του Εθνικού καρποφόρησε στο 42ο λεπτό. Οι Πειραιώτες κέρδισαν κόρνερ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και προς τη δεξιά γωνία, και μετά από εξαιρετική κομπίνα, η μπάλα στρώθηκε στον Ζωγραφάκη ο οποίος σούταρε δυνατά με το αριστερό και νίκησε για πρώτη φορά τον Αραμπατζή.

Το γκολ αυτό έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το πάνω χέρι.

Το δεύτερο 45λεπτο, ο Εθνικός πιο πολύ διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ, παρά επιτέθηκε με την ίδια ορμή. Μάλιστα, στο 62′ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον ίδιο τρόπο αλλά εκτελεστή αυτή τη φορά τον Μακρυγιάννη.

Συνθέσεις

ΑΟ Αγίας Παρασκευής (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) : Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Καστανιώτης (67′ Αντωνέας), Κοντοές, Μιχαηλίδης, Μπουμπουλλίμα, Στυλιανόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (61′ Αυλωνίτης), Δημητρίου (67′ Ζάχος), Πρίφτι (80′ Νικολαΐδης), Σεφέρη

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Μεσούλι, Παπαγελλής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Θεοδώρου, Μαλάι, Κυριαζής (85′ Νταλακούρας), Πολύζος, Γεωργούσης (72′ Βαλαβανόπουλος), Μακρυγιάννης (78′ Τσιάβος), Αντωνίου (72′ Κατσόγιαννος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected