Super League 1

Ανοιχτό παιχνίδι στην Καισαριανή, η…μπίλια έκατσε στο “Χ” | HIGHLIGHTS

Ματσάρα με τέσσερα γκολ αλλά χωρίς νικητή έγινε στην Καισαριανή. Κηφισιά και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν, αφού αμφότερες οι ομάδες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Ο Παναιτωλικός είχε μπει λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 23ο λεπτό η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Οικονόμου στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν δύο τα τέρματά τους. Ο Οζέγκοβιτς έδωσε στον Μενέντες, αυτός βγήκε τετ α τετ, αλλά αστόχησε.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν… ροντέο. Ο Ζοάο Πέδρο στο 54ο λεπτό ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Λομονάκο. Δύο λεπτά μετά όμως ο Οζέγκοβιτς έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Κηφισιά. Ο Μενέντες έκανε μια σέντρα και ο Σέρβος με το κεφάλι έκανε το 2-1.

Στο 77ο λεπτό όμως ο Παναιτωλικός ισοφάρισε και πάλι. Ο Μλάντεν από κοντά εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας της Κηφισιάς και έκανε το 2-2. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε μερικές ευκαιρίες, αλλά έληξε ισόπαλο 2-2.

Συνθέσεις

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος) : Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια (52’ Γιόβαντσιτς), Σολόα, Κρισιούμα, Μενέντες (81’ Τετέι), Μπιφουμά (68’ Κλωναρίδης), Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης) : Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77’ Καρέλης), Λιάβας (64’ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (72’ Πέρες), Φρ. Ντουάρτε (72’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι, Ζοάο Πέδρο, Λομόνακο (64’ Σενγκέλια)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected