Αθλήματα

Indian Wells : Με εμφατική νίκη στους “16” ο Τσιτσιπάς |HIGHLIGHTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πολύ καλό ματς και εξουδετέρωσε τον Frances Tiafoe με 2-0 σετ μέσα σε 78 λεπτά, για να μπει στη φάση των “16” του Indian Wells.

Όπως αναφέρει το Tennisnews, σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ο Τσιτσιπάς ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του και δεν κινδύνεψε από τον Tiafoe, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-3 σε 1 ώρα και 18 λεπτά.

Αξιοποιώντας την αστάθεια του Αμερικανού από τη γραμμή του σερβίς, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκε με 5-1 στο 1ο σετ, σε 21 μόλις λεπτά!

Ο Tiafoe βρήκε ένα break και μείωσε σε 5-3, ενώ κατάφερε και να προηγηθεί με 15-30 στο επόμενο game. Πριν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται απειλητικά, ο Τσιτσιπάς με τη βοήθεια του σερβίς πήρε 3 πόντους στη σειρά και έκλεισε το 1ο σετ με 6-3.

Και στο 2ο σετ ο 25χρονος Έλληνας τενίστας πήρε από νωρίς τον έλεγχο, κάνοντας ένα break για να περάσει μπροστά με 2-1. Έσωσε και τα 3 break points που αντιμετώπισε έκτοτε, ένα στο 4ο game και άλλα 2 στο 8ο game, για να κρατήσει έως το τέλος το προβάδισμα και με ένα ακόμα break στο 9ο game να “σφραγίσει” τη νίκη του για το 6-3.

Για 2η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στους “16” του Indian Wells o Τσιτσιπάς, μετά το 2021, όταν έκανε την καλύτερη πορεία του στην έρημο της Καλιφόρνιας φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Ο επόμενος αντίπαλός του θα γίνει γνωστός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Andrey Rublev με τον Jiri Lehecka, που θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυκτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected