Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλλάζει σελίδα ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος!

Ο Κώστας Ρούπτσος είναι ο άνθρωπος που κατέθεσε πρόταση για να ηγηθεί στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο στην επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κ. Ρούπτσος, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ισχυρής ψηφιακής εταιρίας ΙnDigita, έδωσε κανονικά το “παρών” στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης (20/03), στο κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας” και παρουσιάστηκε στον κόσμο του Ιστορικού.

Όπως αναφέρει το panionianea.gr, ο νέος επενδυτής του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει την πρόταση του, ανέφερε τις φιλοδοξίες του μίλησε για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ, ενώ ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα τη νέα σεζόν θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στόχος είναι στο τέλος της χρονιάς να μη χρωστάει τίποτα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θοδωρής Ντάντος, έκανε μια μίνι αναδρομή στα τρία τελευταία χρόνια του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, ενώ ανέφερε πως οι επαφές με τον κ. Ρούπτσο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Να αναφερθεί πως τα 165 ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου υπερψήφισαν θετικά την εισήγηση της διοίκησης για την πρόταση του κ. Ρούπτσου και θα δημιουργηθεί ένα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά και να υπάρξει δέσμευση για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στη Γενική Συνέλευση έδωσαν το “παρών” περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected