Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο “διπλό” του Αιγάλεω στις Αρχάνες

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη διαδικασία των play out το Αιγάλεω.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέρασε από την έδρα του Γιούχτα με σκορ 2-0 και έφτασε τους 16 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον σημερινό του αντίπαλο, που βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και δεν κατάφεραν να “εξαργυρώσουν” το διπλό της Πάτρας στην πρεμιέρα των play out.

Τα γκολ για τους “κυανόλευκους” πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Ναζίμ και Σταμένκοβιτς.

Το φιλμ

Ο Γιούχτας ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε τον έλεγχο του χωρίς τη μεγάλη φάση όμως στην αρχή του ματς με την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στο Αιγάλεω στο μισάωρο με τον Βάρκα να κάνει το σουτ και τον Κόλλια να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα είδαμε και πάλι τον Βάρκα να απειλεί με τον Κόλλια όμως να τον σταματά εκ νέου σε κεφαλιά αυτή τη φορά.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Γιούχτα να είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά το Αιγάλεω να έχει τις δύο καλύτερες στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ χωρίς βέβαια να τα καταφέρει και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης άνηκε και πάλι στο Αιγάλεω ξανά με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 54′, όμως ο Κόλλιας για τρίτη φορά στο ματς νίκησε τον Βάρκα.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με τον Ναζίμ στο 62′ στην επαναφορά μετά από απόκρουση του Κόλλια σε σουτ του Σταμένκοβιτς (0-1).

Στο 83′ ο Γιούχτας απείλησε με ένα σουτ του Νοικοκυράκη εντός περιοχής, που έφυγε λίγο έξω.

Εκεί που πίεζε ο Γιούχτας για την ισοφάριση, άφησε κενά πίσω, τα οποία εκμεταλλεύτηκε το Αιγάλεω και μετά από κάθετη του Δημητριάδη ο Σταμένκοβιτς με εύστοχο πλασέ, κέρδισε τον Κόλλια και σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του (0-2).

Συνθέσεις

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης) : Κόλλιας, Τσίρης (71′ Θεοδωράκης), Τζανής, Μπρους (71′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (59′ Βρεττός), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης (65′ Κίσσας), Δασκαλάκης (65′ Γκίνη), Αλεξόπουλος

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης (78′ Νίκο), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (78′ Μπλάκσον), Βάρκας, Νταβιώτης (46′ Σταμένκοβιτς), Ναζίμ (67′ Δημητριάδης), Μπουλάρι (72 Γαρυφαλλιάς)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Διαγόρας Ρόδου 1 1 0 0 1 0 1 17
2 Αιγάλεω 1 1 0 0 2 0 2 16
3 Ολυμπιακός Β 1 1 0 0 5 0 5 15
4 Γιούχτας 2 1 0 1 1 2 -1 14
5 Παναθηναϊκός Β 1 0 0 1 0 1 -1 11
6 Παναχαϊκή 2 0 0 2 0 6 -6 11

*με στοιχεία για το φιλμ από το Primesport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected