Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Μια ακόμα νίκη για τον Άρη Πετρούπολης, μόνο με… θαύμα θα παραμείνει ο Περαμαϊκός

Άνοιξε η αυλαία της 30ής αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, με την αναμέτρηση του Περαμαϊκού κόντρα στον Άρη Πετρούπολης.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, έχοντας το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών κόντρα στη Νέα Ιωνία (Τετάρτη 10/4) επικράτησε με 2-1 και εδραιώνεται στην τρίτη θέση με 57 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, που είχε δημιουργηθεί με το τέρμα του Ραυτόπουλου στο 14ο λεπτό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού.

Την ισοφάριση για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Φιλιμέγκας στο 22ο λεπτό, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ματς, όμως το τέρμα του Αμπάνκουα στο 59′ έβαλε…ταφόπλακα στις ελπίδες των “πρασίνων” για την πολύτιμη νίκη.

Συνθέσεις

Περαμαϊκός (Βασίλης Σπάθας) : Θεολόγης, Στεφανής, Κοντογιαννάτος, Βέση, Παπαθανασίου, Μαρίνης (63′ Λάππας), Παπαδάκης (63′ Κόκας), Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας (82′ Χωματιανός), Κοντάκος, Μαχμουτάι (77′ Τσίνα)

Άρης Πετρούπολης (Κώστας Βελιτζέλος) Σταθάκης, Θεοδωρακόπουλος (68′ Βλαχομήτρος), Μπαριαμπάς, Καρδάμης (84′ Σκαμάνης), Ντόη, Φαρμάκης (68′ Σεφεράι), Ραυτόπουλος (46′ Τσιλιγκίρης), Αμπάνκουα (84′ Κρητικός), Ναζεράι, Μουστάκης, Γκότοβος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected