Κατηγορίες
Super League 2

Νίκη με buzzer beater Κωστανάσιου για τον Γιούχτα, 3-2 τον Ολυμπιακό Β! (photos)

Τρομερό ματς στις Αρχάνες, με ένα φινάλε ακατάλληλο για…καρδιακούς!

Ο Γιούχτας κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στο τέλος και βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, σε ένα μίνι πρωτάθλημα που όλοι μπορούν να παραμείνουν και όλοι να βρεθούν στη Γ Εθνική της νέας σεζόν!

Ο Ολυμπιακός Β προηγήθηκε στο 23′ με τον Τσέλιο αλλά ο Γιούχτας ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος και αφού ισοφάρισε αρχικά στο 51΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξόπουλου, στη συνέχεια έκανε το 2-1 στο 61΄με τον Μπουτσάκη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν εκ νέου στο 87΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπα αλλά ο Γιούχτας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ buzzer beater του Κωστανάσιου στην τελευταία φάση του αγώνα πήρε την πολύτιμη νίκη με 3-2 και έφτασε τους 17 πόντους στα Play Outs.

Το ματς

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός Β σε μια από τις ελάχιστες στιγμές του στο ματς εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην αμυντική συμπεριφορά του Γιούχτα και πήρε στο 23΄το προβάδισμα με 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τσέλιος έφυγε στην αντεπίθεση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιούχτα, και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρινιωτάκη για το 0-1.

Ο Γιούχτας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και να ισοφαρίσει άμεσα έχοντας δύο καλές στιγμές στο 33΄και στο 38΄με την κεφαλιά του Λώλη που μπλόκαρε ο Παπαδούδης, και με την κεφαλιά του Αλεξόπουλου.

Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος ανήκε στον Ολυμπιακό Β με τον Πινακά να σουτάρει αλλά τον Πρινιωτάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Γιούχτας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει το ματς και το κατάφερε πολύ νωρίς. Πιο συγκεκριμένα στο 51΄η ομάδα των Αρχανών κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αποστολόπουλου μέσα στην περιοχή με τον Αλεξόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ένα λεπτό μετά ο Ολυμπιακός Β σκόραρε με τον Μπα με το γκολ όμως του επιθετικού της φιλοξενούμενης ομάδας να ακυρώνεται για χέρι του Μπα με τους “ερυθρόλευκους” να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή τη φάση.

Δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση ο Γιούχτας κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να προηγηθεί με 2-1 στο 61΄όταν ο Μπουτσάκης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού και από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδούδη για δεύτερη φορά.

Ο Ολυμπιακός Β στο 64΄είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 με το σουτ του Πινακά να βρίσκει στη συμβολή των δοκών του Πρινιωτάκη που στάθηκε τυχερός σε αυτή τη φάση.

Ότι δεν κατάφερε ο Πινακάς στο 64΄το πέτυχε στο 87΄ο Μπα για τον Ολυμπιακό Β που ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Το ματς όμως ενώ έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία είχε μια φοβερή εξέλιξη καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιούχτας έκανε το 3-2 στο 90+5΄με τον Κωστανάσιο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή μετά από γέμισμα του Μπουτσάκη με τον διαιτητή στη συνέχεια να σφυρίζει άμεσα τη λήξη της αναμέτρησης.

δείτε φωτογραφίες στο Primesport

Συνθέσεις

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής, Μπουρσέλης (88′ Ορφανουδάκης), Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Λώλης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Βρετός, Αλεξόπουλος (82′ Κωστανάσιος)

Ολυμπιακός Β (Άριελ Ιμπαγάσα): Παπαδούσης, Μπα, Τσέλιος (88′ Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας (88′ Λέιντνερ), Μαρίνος, Σαπουντζής (65′ Κωστούλας Χ.), Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αιγάλεω 2 2 0 0 5 1 4 19
2 Διαγόρας Ρόδου 2 1 1 0 3 2 1 18
3 Γιούχτας 4 2 0 2 4 7 -3 17
4 Ολυμπιακός Β 3 1 0 2 8 6 2 15
5 Παναθηναϊκός Β 2 1 0 1 3 1 2 14
6 Παναχαϊκή 3 0 1 2 2 8 -6 12
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected