Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ιστορικός είναι εδώ : Ο Πανιώνιος εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League 2! (vid)

Μετά τη σεζόν 2019/2020, όταν υποβιβάστηκε στη Super League 2, ο Πανιώνιος επιστρέφει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Το καμάρι της Νέας Σμύρνης, από τα σωματεία με τη μακροβιότερη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο σήμερα, μετά το ευρύ 5-0 επί του Ελλοπιακού.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η διαφορά των 13 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό δεν μπορεί να καλυφθεί και έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στήθηκε ένα κυανέρυθρο… πάρτι, με τους παίκτες του Ιστορικού να πηγαίνουν στη Θύρα 3 και μαζί με τους φίλους της ομάδας να χαίρονται με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Πανιώνιος είναι η δεύτερη ομάδα της Γ Εθνικής που εξασφαλίζει την άνοδο στη Super League 2, μετά την Καβάλα στον 1ο όμιλο.

Κορυφαίος στο σημερινό ματς με την ομάδα της Βοιωτίας ο Γιώργος Γεμιστός, που πέτυχε χατ-τρικ, παίζοντας και για τον Ηλία Ιγνατίδη που απουσίαζε λόγω καρτών. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Μπουρλάκης και Γροντής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected