Κατηγορίες
Super League 2

Νίκη παραμονής για τον ΠΑΟΚ Β, η…μάχη συνεχίζεται για τον Καμπανιακό (photos)

Τρεις πολύτιμους βαθμούς απέσπασε ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 6η αγωνιστική των play outs της Super League 2.

Ο “δικέφαλος” είναι πια στους 27 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τον σημερινό του αντίπαλο, τον οποίο βόλεψε η ισοπαλία στο 90+5′ στην Καρδίτσα, καθώς οι ανταγωνιστές του δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.

Διάχυτο το άγχος στο πρώτο ημίχρονο, αποτυπωμένο ως είθισται στην τελική ενέργεια. Επομένως, λιγοστές είναι οι τελικές που καταγράφηκαν προς την εστία και από τις δύο πλευρές, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι σαφώς πιο δραστήριος.

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Καμπανιακός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, και με τη σειρά του να πιέζει κυρίως από κόρνερ,  με τον Σαρβανίδη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σε δύο περιπτώσεις.

Στο 35′ μάλιστα ο Σπυράκος από δεξιά έκανε τη σέντρα σουτ με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ αυτό έφερε εκνευρισμό στην πλευρά του Καμπανιακού, που προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν δημιούργησε την παραμικρή απειλητική κατάσταση στα καρέ Μπαλωμένου, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Σαφώς πιο κινητικός ο “δικέφαλος”  στην επανάληψη, αν και ο Καμπανιακός τα έπαιξε όλα για όλα για να φτάσει στην ισοφάριση.

Μόλις στο 51′ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το γκολ που θα έδινε το μεγάλο προβάδισμα για το τρίποντο. Ο Σπυράκος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Γκούμα, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, με τον πορτιέρε του Καμπανιακού να βγάζει δύσκολα το τετ α τετ σε κόρνερ.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς είχε στο 57′ ο Καμπανιακός, με τον Γαρύφαλλο να σουτάρει ψηλά άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Λίγο αργότερα, στο 61′, ο Γρόσδης ήταν αυτός που έφτασε σε θέση βολής, μετά από εξαιρετικό άνοιγμα του Κανίς, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπίδη, με το 1-0 να παραμένει.

Με τη βροχή να δυναμώνει., και το γήπεδο να γίνεται ιδιαίτερα βαρύ, οι προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων δυσκόλεψαν αρκετά, κι όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Ο Καμπανιακός προσπάθησε να βγάλει μια κάποια αντίδραση στο τελευταίο πεντάλεπτο και να «φορτώσει» την περιοχή του ΠΑΟΚ Β, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ήταν σοβαροί στο αμυντικό τους μισό, και δεν ένιωσαν απειλή μέχρι το φινάλε, με τους «ασπρόμαυρους» να κατακτούν το κρίσιμο τρίποντο.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης) : Μπαλωμένος , Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρουμιάντσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ)

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης) : Κασαπίδης, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Έππας, Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (69′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΠΑΟΚ Β 6 4 0 2 12 9 3 27
2 Ηρακλής 5 2 3 0 5 3 2 24
3 Αναγέννηση Καρδ 6 1 2 3 2 5 -3 20
4 Καμπανιακός 6 2 1 3 7 7 0 19
5 Κοζάνη 6 1 4 1 7 8 -1 19
6 Αιολικός 5 1 2 2 3 4 -1 15
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected