Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Σπουδαία πρωτοβουλία του Ατρομήτου Διαβατού : Απέσυρε τη φανέλα με το “9” του Γόλη Ηλιάδη, τίμησε τον Μανιόπουλο

Μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία από τη διοίκηση του Ατρομήτου Διαβατού και τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Δημητριάδη.

Ο Γόλης Ηλιάδης, που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το ξεπέρασε και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον τη ζωή, τιμήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μάλιστα απέσυρε τιμής ένεκεν τη φανέλα με το νούμερο 9.

Την ίδια ώρα, το φινάλε μιας μεγάλης καριέρας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έκανε γνωστό ο Γιώργος Μανιόπουλος, και για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του απένειμε τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη προσφορά όχι μόνο στον σύλλογο αλλά και στο ποδόσφαιρο.

O 39χρονος γκολκίπερ, που συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμα και φέτος (τρεις συμμετοχές) που η ομάδα διαθέτει σημαντικές επιλογές κάτω από τα γκολπόστ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Καβασίλων, Νέα Γενεά Νικομήδειας, Φίλιππο Μέσης, Ακαδημία Μακροχωρίου και Μακροχώρι.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου :

“Αλλιώς σχεδιάζαμε τη σημερινή ημέρα και αλλιώς κατέληξε, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και τόσο καλές για τη σημερινή γιορτή μας.

Ας είναι! Δεν μας πτοεί τίποτα για αυτό και φέραμε εις πέρας, έστω κάτι λίγο από αυτά που σχεδιάσαμε.

Με απόφαση του ΔΣ θελήσαμε να τιμήσουμε και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τα μάλα στην Ομάδα μας και την προσπάθεια της να Αναγεννηθεί και να επιστρέψει στα σαλόνια του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανιόπουλο και τον Γρηγόρη (Γόλη) Ηλιάδη, δύο ποδοσφαιριστές, δύο ανθρώπους που τη φετινή χρονιά αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν δυνατότεροι στις οικογένειές τους, τις συζύγους και τα παιδιά τους, κάτι σημαντικότερο και ουσιαστικότερο από το ποδόσφαιρο.

Μία τιμητική πλακέτα σε κάθε έναν εξ αυτών για να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα έχουν προσφέρει στον Ατρόμητο Διαβατού.

Ταυτόχρονα, σε ένδειξη σεβασμού προς τον Ηγέτη της Ομάδας μας Γόλη Ηλιάδη το ΔΣ αποφάσισε να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο 9, το νούμερο με το οποίο αγωνιζόταν και τιμούσε ο Γόλης.

Τους ευχαριστούμε και τους δύο και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και πάντα κοντά στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό του τόπου μας, που τόσο πολύ νοσεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected