Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Αγγλικό” σκορ στα Μέγαρα, Βύζας και Πανελευσινιακός πρόσφεραν θέαμα (vid)

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της σεζόν στη Γ Εθνική, Βύζας και Πανελευσινιακός έπαιξαν ελεύθερα και πρόσφεραν γκολ και θέαμα.

Μπροστά σε 50-60 θεατές, τόσο λόγω της εργάσιμης όσο και του αδιάφορου της αναμέτρησης (αμφότερες οι ομάδες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στο τοπικό της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), οι δύο ομάδες πέτυχαν από τέσσερα τέρματα και μετρούν μία ακόμη αγωνιστική, για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη Γ Εθνική.

Στο 4ο μόλις λεπτό και σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Φωτόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πίνη αλλά ο γκολκίπερ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Δύο λεπτά μετά όμως, οι “κυανόλευκοι” πήραν το…δώρο του Ζαχαράκη, σε ένα από τα πιο απίθανα αυτογκόλ της σεζόν. Ο Μακρίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ζαχαράκη αλλά αυτός δεν υπολόγισε σωστά, και στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Πίνη, ο τελευταίος αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Βύζαντα καταγράφηκε στο 13′ όταν ο Μπουλγκουρίδης μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, δοκίμασε να στείλει την μπάλα στην κλειστή γωνία αλλά ο Μύρτα απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 18′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν το ματς. Ο Μπουλγκουρίδης έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, η άμυνα σάστισε, ο Ντερμίσι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στο 22′ ο Αράπι δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πίνη.

Στο 25′ ο Πανελευσινιακός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Σκέντζος μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Τσιάβος ως “τρέιλερ” σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2).

Στο 31′ ο Γιάννι έπιασε το δυνατό σουτ από τη δεξιά γωνία της περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 36′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάκρη, ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος (1-3).

Το…φεστιβάλ τερμάτων στην αναμέτρηση συνεχίστηκε δύο λεπτά μετά, με τον Μπουλγκουρίδη να πιάνει ένα εντυπωσιακό σουτ και να στέλνει την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας (2-3).

Στο 42′ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό να κάνει τέσσερα τα τέρματα του, όταν ο Μακρίδης βρήκε ωραία με κάθετη τον Τσιάβο, ο τελευταίος πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 44′ ο Βύζας ισοφάρισε σε 3-3, με τον Σταφάι αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και ιδανικό πλασέ στη δεξιά γωνία.

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος στο 48′ με τον Γιάννι να κινείται ωραία από αριστερά, σούταρε προς το τέρμα αλλά ο Πίνης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 56′ μεγάλη ευκαιρία για τον Βύζαντα να κάνει την ανατροπή, ο Σταφάι έκανε ωραία κίνηση στον άξονα, έφτασε απέναντι από τον Μύρτα αλλά ο πορτιέρο του Πανελευσινιακού απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 68′ ο ρέφερι της συνάντησης έδωσε ένα πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε σε πτώση του Σκέντζου στην περιοχή και ενώ ο ίδιος κάνει κίνηση προς τον αμυντικό, που πέφτει μαζί του. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος και στο 70′ ευστόχησε για το 3-4.

Στο 81′ ο Βύζας έφτασε στην ισοφάριση με μια εντυπωσιακή σέντρα-σουτ του Ζαχαράκη, που αιφνιδίασε από δεξιά τον Μύρτα “γράφοντας” το 4-4.

Στο 85′ ο δραστήριος Μπουλγκουρίδης έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και στην επόμενη φάση, ο Τσιάβος έκανε την προβολή από τα αριστερά και ο Δούμουρας πάνω από τη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 89′ ο Φωτόπουλος δοκίμασε το μακρινό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι.

Συνθέσεις

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Ρόκας) : Πίνης, Ζαχαράκης, Παππάς, Δρυμούσης (65′ Κατίδης), Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Μπουλγκουρίδης, Δούκας (73′ Μαρνέζος), Σταφάι, Καραγιάννης Γ., Ντερμίσι (41′ λ.τ. Κούτσι)

Πανελευσινιακός (Κυριάκος Μίχας) : Μύρτα, Χατζημάρκος, Αράπι, Τσάκρης, Καψής, Νικολόπουλος, Σκέντζος, Τσιάβος, Φωτόπουλος (90+2′ Πατιστής), Μακρίδης (76′ Ευαγγελάτος), Γιάννι (62′ Νικολάου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected