Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Conference League : Ο Μπελτράν έστειλε τη Φιορεντίνα στον τελικό της Opap Arena! (vids)

Για 85 λεπτά, η Μπριζ κρατούσε το σκορ που έστελνε το ματς στην παράταση, όμως ο Λούκας Μπελτράν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έδωσε στη Φιορεντίνα το εισιτήριο για τον τελικό της Αθήνας!

Το βλέμμα των «βιόλα» πλέον θα είναι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να μάθουν ποια εκ των Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το φιλμ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Βανάκεν με μία σέντρα-ξυραφιά βρήκε στην αντίπαλη περιοχή τον Ντε Κάιπερ και αυτός με ένα απλό άγγιγμα της μπάλας με το κεφάλι, την έστειλε στα δίχτυα των Βέλγων για το 1-0 στο 20ό λεπτό.

Οι Ιταλοί προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Ο Γκονζάλες βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μινιολέ, αλλά ο Βέλγος κίπερ τον νίκησε κατά κράτος. Στο «ριμπάουντ» ο Μπελτράν δεν βρήκε στόχο, στέλνοντας την μπάλα απευθείας άουτ.

Φοβερή φάση με τον Κουαμέ στο 35ο λεπτό. Ο επιθετικός των «βιόλα» δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των Βέλγων.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δοκίμασε να απειλήσει ο Μπιράγκι, όμως η προσπάθεια του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 74ο λεπτό.

Μόλις ένα λεπτό μετά ο Κουαμέ με κεφαλιά πέτυχε και πάλι το δοκάρι, τρίτο συνολικά στο παιχνίδι για τη Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα» βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τόση… μανία. Ο Ενζολά έπεσε μέσα στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι, με τον Μπελτράν να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο νεαρός Ιταλός δεν λάθεψε, έκανε το 1-1 στο 85ο λεπτό και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Όλοι «πάγωσαν» στο 90+4’ όταν είδαν τον Τερατσιάνο να κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση, στο σουτ του Βανάκεν, διώχνοντας σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγεν): Μινιολέ, Οντόι (86′ Νούσα), Μέχελε, Ορντονιές, Σάμπε, Βέτλεσεν (70′ Ζινκερνάγκελ), Βάνακεν, Ντε Κάιπερ, Σκόρας (86′ Νίλσεν), Τιάγκο, Τζουτγκλά

Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι, Μπελτράν (90′ Ρανιέρι), Αρτούρ (71′ Ντάνκαν), Μαντράγκορα, Γκονσάλες, Μπελότι (70′ Ενζόλα), Κουαμέ

Το πανόραμα των ημιτελικών

Πέμπτη 2/5

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός  2-4
Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ  3-2

Τετάρτη 8/5

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα  1-1

Πέμπτη 9/5

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected