Κατηγορίες
Super League 2

Ευθυμιάδης, Μωυσίδης και Μπαραχάνος στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή υπέγραψαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από την U19.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ευθυμιάδη, Ηλία Μωυσίδη και Περικλή Μπαραχάνο, οι οποίοι δήλωσαν πανευτυχείς για το άλμα που κάνουν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ειδικά για τον Βασίλη Ευθυμιάδη, ο οποίος είναι γηγενής παίκτης των Ακαδημιών του Γηραιού και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα άλλης ομάδας, αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής, ν’ αγωνιστεί δηλαδή με τα “κυανόλευκα” που τόσο πολύ αγαπά, ενώ ανάλογα συναισθήματα έχουν και τα άλλα δύο παιδιά που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα εξέλιξή τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τους τρεις νεαρούς της U19, είχε επιλέξει και αξιολογήσει αναλόγως ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος και τους πήρε στην προετοιμασία του Ηρακλή στο Καρπενήσι το καλοκαίρι, ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης που ανέλαβε αμέσως μετά τα προπονητικά ηνία της ομάδας εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αξία των τριών παιδιών. Την ίδια θετική άποψη είχε και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και των τριών παικτών, με τη διοίκηση να προχωρά στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων, με την ελπίδα και οι τρεις νεαροί να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μέσα στην ομάδα μας!

Οι Βασίλης Ευθυμιάδης, Ηλίας Μωυσίδης και Περικλής Μπαραχάνος υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προπονητή τους στην U19, Μπάμπη Μαυρίδη και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών του Ηρακλή, Ηλία Ευθυμιάδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected