Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Το ζευγάρι που…προβλέψαμε στις 20/7!

Σε άλλη μια προσθήκη και χωρίς να είναι σίγουρο ότι είναι η τελευταία (!) προχώρησε ο ΠΑΣ Λευκαδίων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ που είχαμε στις 20/7 με τίτλο “Λευκάδια – Κοιτάει προς γνωστά μονοπάτια…“.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαστεργίου (δεύτερος κάτω δεξιά στη φωτ), που πέρσι αγωνιζόταν στον Αετό Σκύδρας με προπονητή τον τον Γιώργο Τυριακίδη. Ετσι, με την απόκτηση του 20χρονου, δημιουργείται μια μικρή…παροικία του Αετού στα Λευκάδια, κυρίως λόγω του προπονητή που έκανε τις επιλογές.

Ο Γιώργος Παπαστεργίου θεωρείται πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και μάλιστα οι πληροφορίες από την Πέλλα αναφέρουν ότι η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη του, δείχνοντας ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.  Αγωνίστηκε την περίοδο 2010-2011 στον Ηρακλή, απ’ όπου μεταγράφηκε στον Αετό Σκύδρας, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τον Απρίλιο βρέθηκε άνθρωπος του Αστέρα Τρίπολης να παρακολουθήσει τον…έτερο Γιώργο Παπαστέργιο, στο μπλοκάκι του όμως σημείωσε και το δικό του όνομα, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

Με την απόκτηση του νεαρού φορ τα Λευκάδια ισχυροποιούνται πολύ στην επιθετική γραμμή και μαζί με τον Θοδωρή Πέτγαζλη μπορούν εύκολα να αγωνιστούν στο 4-4-2, αν το επιλέξει ο Γιώργος Τυριακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected