Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Αλεξάνδρειας 7-3

Και τι δεν είχε πραγματικά αυτό το ματς… Δέκα γκολ, 10 περίπου ευκαιρίες εκατέρωθεν, καινούρια πρόσωπα, ελάχιστος κόσμος λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων και δύο (ευχόμαστε πως δεν είναι σοβαροί) τραυματισμοί των Άγγελου Παντσή της ΑΕ Αλεξάνδρειας και Πασχάλη Αργυρίου της Νάουσας ,περιείχε το μενού του σημερινού αγώνα, στον οποίο βρέθηκε το Imathia Sports News.

Εμείς βρεθήκαμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι και είχαμε μια σύντομη συνομιλία με τον προπονητή της Νάουσας, Βασίλη Αργυρίου ο οποίος κατηγορηματικά μας τόνισε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή για την ομάδα του και το ρόστερ πλέον είναι οριστικό.

Μετά προχωρήσαμε προς τον πάγκο της Αλεξάνδρειας, όπου μόνο νέα πρόσωπα έβλεπες (με εξαίρεση τους Πιπιλιάρη και Χαλβατζή)! Προπονητής ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει ως στόχο να μοντάρει την ομάδα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στο καινούριο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ

15′ ΓΚΟΛ – Σέντρα από αριστερά, διώχνει προς στιγμή ο Σίμος, η μπάλα πάει στον Γασπαράτο, ο οποίος με ωραίο αριστερό σουτ πετυχαίνει το 1-0.

25′ – Ωραία προσπάθεια του Παραστατίδη, θα περάσει δύο παίκτες της Αλεξάνδρειας και το αριστερό σουτ που θα επιχειρήσει, θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

28′ ΓΚΟΛ – Και πάλι ο Γασπαράτος, μετά από σύγχυση στην άμυνα θα πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και προσωπικό του (2-0)

32′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Τασιώνα από δεξιά, ξεμαρκάρτιστος ο Πασχάλης θα πετύχει εύκολα το 3-0.

38′ – Κόρνερ του Παραστατίδη από δεξιά, ανενόχλητος ο Πέικος θα πιάσει την κεφαλιά, λίγο άουτ.

41′ – Εντυπωσιακή φάση. Ο Καραλιόπουλος σεντράρει από δεξιά, ο Παραστατίδης θα πιάσει ένα βολ πλανέ και θα αποκρούσει στη γωνία του ο Καρασσαβίδης.

59′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Παπαδημητρίου από δεξιά, θα πεταχτεί όμορφα ο Κώστας Παπαδόπουλος και θα μειώσει για τους “πράσινους” (3-1).

65′ ΓΚΟΛ – Αντεπίθεση της Νάουσας, σέντρα του Μουρίκη από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Πιπινίκας με πλασέ θα κάνει το 4-1.

68′ ΓΚΟΛ – Κόρνερ από δεξια, ολιγωρεί η άμυνα της Νάουσας και ο Σ. Βαταμίδης με προβολή θα κάνει το 4-2.

75′ ΓΚΟΛ – Κλέψιμο του Παπαδή στο κέντρο, η άμυνα της ΑΕΑ είχε ανέβει ψηλά και θα βγει τετ-α-τετ, νικώντας τον Κύρου (5-2).

76′ ΓΚΟΛ – Λάθος γύρισμα του Ιωαννίδη προς τα πίσω, θα επωφεληθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος που με γρήγορο σπριντ θα προλάβει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα κάνει το 5-3.

83′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Παπαδή από δεξιά, πρώτο σουτ ο Νίκου θα αποκρούσει ο Κύρου, θα πάρει όμως το ριμπάουντ ο Κωνσταντινίδης που σε κενή εστία θα κάνει το 6-3.

90′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά και πάλι, ο Νίκου θα προλάβει τον Κύρου και θα κάνει το τελικό 7-3.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Αργυρίου Π., Πέικος, Καραμεταξάς, Περηφανόπουλος, Τασιώνας, Αργυρίου Γ., Μπουλγερίδης, Πασχάλης, Γασπαράτος, Παραστατίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καραλιόπουλος, Νίκου, Κωνσταντινίδης, Παπαδής, Πιπινίκας, Μουρίκης, Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς, Ζούρκος, Χατζηγεωργίου, Κοσμάς, Ιωαννίδης.

ΑΕ Αλεξάνδρεια : Καρασσαβίδης, Σίμος, Βλάχος, Πιπιλιάρης, Καμπερίδης, Αραμπατζής, Χαλβατζής, Παπαδόπουλος Α., Παπαδημητρίου, Αραπέλης, Παπαδόπουλος Κ. Αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Χατζηβασιλειάδης, Αλεξάνδρου, Κωνσταντάκου, Παντσής, Κελεσίδης, Γιοβανίόπουλος, Βαταμίδης Μ., Βαταμίδης Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected