Football League - Super League 1

Super League – Συνεδριάζει για αναδιάρθρωση

Κύριο θέμα στο ΔΣ της Super League σήμερα το μεσημέρι είναι η αναδιάρθρωση, ωστόσο δεν αναμένεται να λάβει οριστική απόφαση.

Κι αυτό επειδή υπάρχουν κάποια αιτήματα της Λίγκας που θα ζητήσει να ικανοποιηθούν, προκειμένου να αποφασιστεί η αύξηση των ομάδων σε 18 από την ερχόμενη περίοδο. Η απόφαση της Football League να δεχτεί στους κόλπους της τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή έχει… αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η Super League αναμένεται να ζητήσει από τον ΟΠΑΠ νέα συμφωνία και κλειστό τριετές συμβόλαιο, γι’ αυτό αναμένεται να συγκροτηθεί μια επιτροπή για να συζητήσει τα νέα δεδομένα με τον Οργανισμό.

Αν το θέμα δεν ξεκαθαρίσει ως την Τρίτη, τότε είναι πιθανό να υπάρξει νέα αναβολή στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Η Λίγκα είναι θετική στο ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ομάδες σε 18 από τη νέα περίοδο, ωστόσο θέλει να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και να μην ζημιωθεί οικονομικά από τα νέα δεδομένα.

Τέλος, ένα ακόμη σημείο διαφωνίας για την αναδιάρθρωση, φαίνεται να είναι το αίτημα της Football League για καταβολή του 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected