Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανναξιακός VS Πέυκη – Αλλαγή ο Θεοδοσιάδης

Ενα από τα πλέον δυνατά του φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Πανναξιακός, που υποδέχθηκε την Πεύκη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1). Κατά τη διάρκεια του ματς, η ομάδα της Νάξου… κυνήγησε το γκολ με αξιώσεις, αλλά οι τελικές προσπάθειες την αδίκησαν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, πραγματοποιώντας κάποιες καλές ευκαιρίες.

Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης για τους νησιώτες επιτεύχθηκε στο 81′ με δράστη τον Αριανούτσο, που εκμεταλλεύτηκε έξοχα τον συνωστισμό στην αντίπαλη περιοχή και τη λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα. Επρόκειτο για την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας στο Λαύριο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό.

Τελευταίο φιλικό για τον Αλέξη Θεοδοσιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως ο προπονητής του τον υπολογίζει ως back up του Θέμελη και ο Ημαθιώτης πορτιέρο θα πρέπει να κάνει υπομονή για να πάρει την ευκαιρία του.

Ο Γιώργος Βλαστός παρέταξε την ομάδα του ως εξής: Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος (Καρμίρης), Σταυρόπουλος (Τόσκας), Τερόλλης, Τζορμπατζάκης, Αριανούτσος (Μπανακάκης), Αθανασίου (Καραλέμογλου), Καρούσης (Ντούκα), Μπονιάκος (Κατσάνης), Δερμιτζάκης (Χαμηλοθώρης), Κεμαβόρ (Πολυκρέτης).

*periferiako.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected