Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Ειδησεογραφία

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Ζακύνθου, χωρίς καν να προλάβει να πάρει επίσημη συμμετοχή ο Ραφαήλ Τσιμπλίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να ανεβάσει… στροφές και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ζόραν Γέφτοβιτς.

Οι εναλλαγές πλαστικού – φυσικού τάπητα που χρησιμοποιεί υποχρεωτικά η ομάδα επιβάρυναν την κατάσταση και μετά από προτροπή και του γιατρού του αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία με τη Ζάκυνθο.

Το σύντομο… αλλά πλούσιο βιογραφικό του (γεννημένος το 1993 αλλά με 1 συμμετοχή Α΄ εθνική και 4 Β΄με τη φανέλα της Δόξας Δράμας), τον συνόδευσε στη Ζάκυνθο με τις καλύτερες συστάσεις, όμως δεν κατάφερε τελικά να δείξει την αξία του.

Έτοιμος και ο Πρίφτης

Πάμε τώρα στα καθαρά αγωνιστικά. Ο Ζόραν Γέφτοβιτς πέραν του Τσιμπλίδη ο οποίος όπως προαναφέραμε αποτελεί παρελθόν, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ψάρρη που είναι τραυματίας και τον Τσίτση που είναι τιμωρημένος.

Στα ευχάριστα για το Σέρβο τεχνική είναι ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του νεαρού Πρίφτη ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Ο Πρίφτης είναι επιθετικός, υψηλόσωμος και δεν αποκλείεται ακόμη και να πάρει θέση στην αρχική εντεκάδα. Καλύτερα είναι και ο Τσορμπατζίδης που υπέστη κάταγμα στη μύτη, αλλά θα παίξει την Κυριακή.

“Πονοκέφαλο” προκαλεί η κατάσταση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕ Αλεξάνδρειας Παλιούρα, ο οποίος κάνει θεραπείες και πιθανότατα θα προλάβει να πάρει θέση κάτω απ’ τα δοκάρια στο ματς με την Αναγέννηση, αφού η ψυχολογία είναι με το μέρος του, μετά και την πολλή καλή εμφάνιση στη Λευκάδα και το 0-0 που απέσπασε η ομάδα από τον Τηλυκράτη.

Οι επιλογές του κ. Γέβτοβιτς για αποστολή δεν είναι πολλές και όπως όλα δείχνουν θα έχει μαζί του τους: Βασιλακόπουλο, Παλιούρα, Μιλόσεβιτς, Μάγκα, Σιάννη, Τσολακούδη, Τσίλη, Παπαστεργίου, Τσορμπατζίδη, Σολομωνίδη, Πρίφτη, Πετράκο, Κερμενίδη, Βυθούλκα, Καλογέρη, Φιλάι.

Κάλεσμα στον κόσμο

Στο μεταξύ, παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο δημοτικό στάδιο την Κυριακή στις 3 μμ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος κόντρα σε μια έμπειρη και καλή ομάδα όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας.

*** Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ ο Γιώργος Φιλιάς. Ο έμπειρος τερατοφύλακας έχει αποχωρήσει από το νησί, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την αιτία του πρόωρου “διαζυγίου”. Πιθανότερη αιτία φαίνεται να είναι το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected