Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια VS Πανθρακικός – Με την πλάτη στον τοίχο!

βεροια-πανθρακικοςΣε οριακό σημείο βρίσκονται Βέροια και Πανθρακικός μετά τα τελευταία τους άσχημα αποτελέσματα καθώς έχουν βρεθεί σε άσχημη θέση στη βαθμολογία. Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού απέχοντας δύο βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια και θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής για να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή στο στόχο της.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Γεωργέας, καθώς και ο Καφές, που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Καλί, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Κόστλι, Καρλίνος, Καλτσάς, Μάνος, Μπάρμπας, Παυλίδης, Ιωάννου και Μπαργκάν.

Από την πλευρά του, ο Πανθρακικός μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δείχνει να… ξεφουσκώνει καθώς στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη με αποτέλεσμα να βρεθεί έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Με ήττα, αυτή η απόσταση θα πέσει τουλάχιστον στους τέσσερις βαθμούς.

Αν καταφέρει να επικρατήσει βέβαια, τότε θα πάρει μεγάλη ανάσα και δύσκολα θα κινδυνέψει στη συνέχεια. Ο Παύλος Δερμιτζάκης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει νέα προβλήματα με τους Καθάριο, Μελίσση, Μιχαλόπουλο, Νουκ, Στάθη, Βρονταρά και Ντιόγκο να είναι εκτός, όπως έλειπαν και από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Μίνγκας, Κάσελαν, Μακρυδημήτρης, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Μουνάφο, Λαδάκης, Γωνιάδης, Λουσέρο, Χρήστου και Τζάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected