Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου (0-1) Βασικός ο Νατσούρας

ολυμπιακος βολου φαση1Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα πήρε τεράστια νίκη μέσα στο «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 45’ της αναμέτρησης ο Γιενγκά.

Μπορεί ο Ηρακλης να είχε την υπεροχή και να έχασε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και κατάφεραν να πετύχουν το «χρυσό» γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, παίρνοντας μια από τις σπουδαιότερες νίκες τους στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί και κομβική για την άνοδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε με αυτό το «διπλό» στους 4 βαθμούς κι είναι μόνος πρώτος, με δεύτερο τον Παναιτωλικό που έχει 2 βαθμούς και τη Νίκη με τον «γηραιό» να ακολουθούν έχοντας από έναν…

Το παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο» ξεκίνησε με τον Ηρακλή να είναι πιο κινητικός και να κάνει ευκαιρίες στα καρέ του Γκίτκου, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το «μηδέν» για τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποια κενά στα μετόπισθεν και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές πέτυχε το «χρυσό» γκολ που τις έδωσε τη νίκη. Στο 45’ του ματς ο Σολάκης έφυγε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα την οποία έδιωξε ο Βαγγελόπουλος με τον Γιενγκά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κεραυνοβολεί τον Χουάντερσον για το προβάδισμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή, δημιούργησε φάσεις αλλά ξεκάθαρη απειλή για την εστία του Γκίτκου δεν υπήρξε. Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Βαζάκα και τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν μια από τις πιο μεγάλες νίκες της φετινής σεζόν.

Πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τη συμπολίτισσα Νίκη την Τετάρτη (05/06) με στόχο τη νίκη που θα τον πάει στους 7 βαθμούς και θα τον κάνει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, με τον Ηρακλή να θέλει μόνο νίκη στο Αγρίνιο για να μην βγει οριστικά εκτός διαδικασίας από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική των play off.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, X. Παληγεώργος, Λόπεθ, Κιρόφσκι (72′ Χιονίδης), Σιατραβάνης (64′ Ισαάκ), Στεφανίδης, Γ. Παληγεώργος, Τάι (28′ λ.τ Σουλίδης).

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Κατσιάρος, Σολάκης (65′ Ανιέτε), Μπρέσκα, Ολίσε (84′ Μπολάτι), Στογιάνοφ, Γιενγκά, Γκότοβος, Καρράς (90+2′ Γόγολος), Παλαιολόγος, Πινδώνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected