Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pre game της 13ης αγωνιστικής

κατάλογοςΦτάσαμε αισίως στην 13η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής και απομένει να δούμε για ποιες ομάδες θα αποδειχθεί…γρουσούζικη! Βεβαίως, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δημιουργηθεί μία συγκεκριμένη εικόνα τόσο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος (αν και για πολλούς υπάρχει ακλόνητο φαβορί) όσο και για την παραμονή στην κατηγορία. Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται εντός έδρας, εκτός του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας που μεταβαίνει στο Διαβατό. Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των 7 αναμετρήσεων και στιγμιότυπα από τους αντίστοιχους αγώνες της περσινής περιόδου :

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με μία ιδιαιτερότητα που δίνει άλλο…χρώμα στην αυριανή αναμέτρηση : την επιστροφή του Σάκη Παγγούρα στο Διαβατό. Ο αήττητος για 15 μήνες περίπου, όπως αποκάλυψε η έρευνα του Imathia Sports News, θα αγωνιστεί ως αντίπαλος της ομάδας που πέρσι, με τεχνικό τον ίδιο, τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με τον Μάκη Γιαννόπουλο να υπολογίζει κανονικά του Κώστα Παγγούρα και Θωμά Λιλιόπουλο που εξέτισαν τις ποινές τους. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ιδιαίτερα προβλήματα και μεταβαίνει στο Διαβατό με στόχο τη 12η νίκη στο πρωτάθλημα. Καιρού επιτρέποντος, οι κερκίδες του γηπέδου του Ατρομήτου θα αποκτήσουν τον δικό τους…παλμό, σε ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Νηρέας Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης : Συνεχίζεται το πρόγραμμα…βουνό για τον νεοφώτιστο Νηρέα, που υποδέχεται αύριο στο γήπεδο της Μέσης τον δεύτερο της βαθμολογίας και αήττητο για 6 ματς Φίλιππο Μελίκης. Το συγκρότημα του Γερμανού Σιαφαρίκα, που κατάφερε  να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές στη Νικομήδεια την προηγούμενη αγωνιστική, θα δώσει τη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τους “ερυθρόλευκους” του Κώστα Παυλόπουλου, που παρά το γεγονός πως κινδύνεψε σοβαρά στο δεύτερο μέρος, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν…στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στο Διαβατό για να μειώσουν περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη θέση, με προϋπόθεση βέβαια να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του πάντα μαχητικού Νηρέα.

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού : Επιστρέφει στο Γιαννακοχώρι ο Αχιλλέας, καθώς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη στοχεύει στην 9η φετινή της νίκη, που θα της επιτρέψει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, μένοντας πάντα στο…κατόπι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” της Νάουσας πραγματοποίησαν ακόμη μία πολύ καλή απόδοση στο γήπεδο της Μελίκης, ωστόσο παρά την κατοχή στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη, με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας, μεταβαίνει στο ορεινό Γιαννακοχώρι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, σε μία έδρα που μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα πλην της νίκης των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης : Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο γήπεδο του Ζερβοχωρίου, όπου ο νεοφώτιστος Άτλας υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης. Αμφότεροι προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα στα Τρίκαλα, ένα αποτέλεσμα που ακολούθησε μία σειρά από φήμες περί αποχώρησης του προπονητή της ομάδας, Κώστα Κατσώνη. Η διοίκηση της ομάδας, με σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τη στήριξη της στον έμπειρο τεχνικό και συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα  η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα. Την ίδια ώρα, οι “βυσσινί” γνώρισαν την ήττα από τον γειτονικό Ατρόμητο Διαβατού με ένα πέναλτι στο 90ο λεπτό, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις. Το συγκρότημα του Μπάμπη Πετρίδη (ο οποίος παραχώρησε μεσοβδόμαδα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Imathia Sports News) μεταβαίνει στο Ζερβοχώρι με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς αγνοεί το “ροζ φύλλο” για 5 σερί παιχνίδια.

ΑΕ Καψόχωρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το ντέρμπι του Ρουμλουκιού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, σε μία αναμέτρηση που όσοι βρεθούν στο γήπεδο της Καψόχωρας, θα απολαύσουν πάθος, δύναμη και θέληση για νίκη. Το σύνολο του Χρήστου Τερζίδη, που προέρχεται από την ήττα στο Νεόκαστρο, θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα αλλά και να σταματήσει το σερί των φιλοξενούμενων, που στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουν εντυπωσιακή αγωνιστική βελτίωση. Οι δύο ομάδες είναι συγκάτοικοι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και ο νικητής, εκτός της συγκομιδής σε πόντους, αποκτά σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας.

ΑΕ Χαρίεσσας –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μία νίκη χωρίζουν τις δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα και εκ των πραγμάτων η αναμέτρηση του γηπέδου της Χαρίεσσας αποκτά ξεχωριστή σημασία. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από μία μέτρια εμφάνιση στο γήπεδο του Κλειδιού, έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη στον αυριανό αγώνα, με αντίπαλο μία ομάδα που μάχεται σε όλα τα παιχνίδια και είναι φανερό πως θα…πουλήσει ακριβά το τομάρι της για την παραμονή στην κατηγορία. Δημήτρης Χαλκιάς και Γιάννης Νούσιος, αμφότεροι παίκτες – προπονητές στις ομάδες τους, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, με μοναδικό απόντα για τους φιλοξενούμενους τον Γιώργο Δαρδακούλη, που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας του.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Η…μοίρα φέτος τους έφερε να μάχονται για τον ίδιο στόχο! “Ασπρόμαυροι” και “πράσινοι” συναντώνται αύριο σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και για τους δύο, με φόντο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή για τη γρήγορη παραμονή και την αποφυγή μελλοντικών…κινδύνων. Ο Αχιλλέας, που πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας, αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και θα επιδιώξει τη νίκη, που θα του δώσει σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Σάκη Παπαδίνα, που επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες λόγω του ρεπό με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να φτάσει τους 16 βαθμούς και να προσπεράσει τον αυριανό αντίπαλο του στη βαθμολογία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πρώτο γκολ των “ασπρόμαυρων” από την περσινή 1η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Την ευκαιρία να…ξεκολλήσει από τους τρεις βαθμούς έχει αύριο η Νέα Γενεά, που παίρνει χωρίς αγώνα τη νίκη με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που δεν συμμετέχει φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, που για ένα ακόμη Σάββατο θα καλυφθεί LIVE από το Imathia Sports News. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 :

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΕ Καψόχωρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μέσης

Νηρέας Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού

ΑΕ Χαρίεσσας –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected