Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Πενταλόφου – Κοζάνη 0-2 (vid)

IMG_7079-640x360Σημαντική νίκη πήρε η Κοζάνη στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης απέναντι στην τοπική Δόξα, σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ντεμπούτο έκανε ο προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος που ξεκίνησε ευοίωνα την δεύτερη θητεία του στον πάγκο των ερυθρολεύκων μετά από απουσία ενάμιση χρόνου.

Η Κοζάνη δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο, αντίθετα στο δεύτερο ήταν πολύ καλή και πήρε μία δίκαιη νίκη στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πενταλόφου.

Στο 1′ σέντρα του Τραυλού, ο Μπουλγκουρίδης πέρασε έναν αμυντικό, βρέθηκε απέναντι στην εστία αλλά σούταρε με δύναμη πάνω στον τερματοφύλακα του Πενταλόφου Καστανίδη.

Στο 24′ ένα-δύο Ντεμιράϊ-Τραυλού, ο Ντεμιράϊ σε καλή θέση σούταρε μόλις άουτ.

Στο 34′ ο Κάλφας με σωτήρια προβολή πρόλαβε τον Βακουφάρη που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αμπατζίδη.

Στο 44′ εντυπωσιακή διπλή επέμβαση του Αμπατζίδη σε τετ-α-τετ του Φλαρούντζου που δύο φορές δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κοζάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε εμφανώς βελτιωμένη και παίζοντας από τα πλάγια δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία της Δόξας, σημειώνοντας δύο γκολ.

Αντίθετα η Δόξα Πενταλόφου δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου τους Κοζανίτες.

Στο 55′ ωραίος συνδυασμός Γ. Τσικόπουλου και Στεργιόπουλου, σουτ του Τσικόπουλου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Καστανίδης.

Στο 61′ προσπάθεια του Τραυλού και σέντρα, σουτ του Πιπινίκα μόλις άουτ.

Στο 65′ δυνατό σουτ του Ταφαρλή απέκρουσε ο Καστανίδης.

Στο 71′ σέντρα του Ταφαρλή, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Γιάννης Τσικόπουλος με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 76′ νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Καστανίδη σε σουτ του Ταφαρλή.

Στο 88′ ωραία προσπάθεια του Τραυλού από αριστερά και σέντρα, ο Γιάννης Προβίδας μέσα από τη μεγάλη περιοχή γύρισε το σώμα του κι έπιασε το σουτ στη δεξιά γωνία κάνοντας το 0-2.

Ηταν ένα πολύ όμορφο γκολ, χαρακτηριστικό της ποιότητας του έμπειρου επιθετικού που στο παρελθόν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Α” Εθνική.

Την ερχόμενη Κυριακή 29-12-2013 στις 5.30μμ υπό το φως των προβολέων η Κοζάνη υποδέχεται την Λάρισα σε νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Γ” Εθνικής, με «έπαθλο» την διπλή αναμέτρηση στα ημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Αγροτικού Αστέρα – ΑΕΚ.

Δόξα Πενταλόφου : Καστανίδης, Σεΐζης, Τούσιας, Καραφυλίδης, Γιάννης Σαπάνης, Ταΐρης, Σταμπούλης (71′ Πουμπουρίδης), Δαλκίδης (34′ λ.τ. Σαραμουρλής), Βακουφάρης, Φλαρούντζος, Γκρίλλας (58′ Τράπτσιος).

Κοζάνη  : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς (46′ Ηλίας Τσικόπουλος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος (73′ Προβίδας), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ντεμιράϊ (79′ Μαλούτας).


*fckozani.gr – kampianiasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected