Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κύμης – ΦΑΣ Νάουσα 0-0 (photo)

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΦΑΣ Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έβαλε…δύσκολα στην (κατά πολλούς) ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου και με εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ταξιδεύει αυτή την ώρα για την επιστροφή με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

Οι “κυανόλευκοι”, στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Κύμης και παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες, παρυσιάστηκαν διαβασμένοι στο παιχνίδι του αντιπάλου και μάλιστα στο πρώτο 25λεπτο είχαν δύο αξιόλογες φάσεις με τους Μπενίσκο και Περηφανόπουλο για να προηγηθουν στο σκορ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν είχε το ιδανικό τελείωμα στο σουτ που επιχείρησε στο 11ο λεπτό, ενώ ο αρχηγός του ΦΑΣ με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάππο, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ (25′).

Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες από το χώρο του κέντρου, φάνηκαν να αιφνιδιάζονται, παρόλα αυτά άρχισαν σταδιακά να ισορροπούν το παιχνίδι και να κρατάνε περισσότερο μπάλα στην κατοχή τους. Στο 30′ ο Φαρούκ είχε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ ενώ το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Γασπαράτου, που μπλόκαρε σταθερά ο Πάππος.

Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, ενώ την ίδια ώρα τα…μαντάτα από το γήπεδο της Λαμίας, έθετε σε…συναγερμό τους γηπεδούχους που ήθελαν πλέον πάση θυσία τη νίκη. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Βαγγέλη Ντόβολη, παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κύρου, που χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στο 74′ σε σουτ του Αλμπάνη.

Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, με τους “κοκκινόμαυρους” να κόβουν αρκετές φορές σε καθοριστικά σημεία τους “κυανόλευκους” επιθετικούς. Η μεγάλη φάση όμως του αγώνα έγινε στο 85′, όταν ο Γεωργουδάκης έπιασε δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και τελικά βρήκε το δοκάρι του Κύρου, που στη συνέχεια την απομάκρυνε.

Το δια ταύτα

Ο ΑΟ Κύμης δεν τα κατάφερε αλλά το σημαντικό είναι ότι σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Εύβοιας συνεχίζει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα όμως αντιμετώπισε την καλύτερη ίσως ομάδα που πέρασε από την έδρας της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο ΦΑΣ ήταν πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, πίεσε σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και με την ισοπαλία έφτασε τους 16 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Μαχητή Τερψιθέας, που βρίσκεται στην 8η θέση.

Συνθέσεις

ΑΟ Κύμης : Πάππος, Κόκκος, Πασκούλεφ (46’ Αλμπάνης), Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κραβαρίτης (82’ Κούτρας), Τσιάτσιος, Κοκκάλας, Τσομπάνης, Φαρούκ, Μήτρου (64΄Γεωργουδάκης).

ΦΑΣ Νάουσα : Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου (81’ Τασιώνας), Πέικος, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (90+2’ Ζούρκος), Κεφαλάς, Μπενίσκος, Γασπαράτος (89’ Παπαδής), Περηφανόπουλος.

Με την πολύτιμη βοήθεια των Λουκά Πάππου και Δημήτρη Νικολόπουλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected