Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΑΕ Χαρίεσσας 0-5

Εντυπωσιακή στο δεύτερο μέρος η ΑΕΧ, επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0 του Αχιλλέα στο Νεόκαστρο και μείωσε τη διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο Διαβατού στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά εκμεταλλεύτηκε τα ατομικά λάθη των αντιπάλων και έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Δημήτρη Σίμου λίγο πριν την ανάπαυλα, πήρε τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Το πρώτο μέρος ωστόσο δεν προμήνυε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς οι παίκτες του Αντώνη Νησελίτη μπήκαν δυνατά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου, μετά το κόρνερ του Καλφούντζου. Στο 29′ ένα σουτ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Αντιφάκο, για να έρθει το 37ο λεπτό όταν ο Σιδηρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 40′ ο Κατσουγιαννόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ενώ ο Χρήστος Δημόπουλος έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας. Το προβάδισμα των “κιτρινόμαυρων” στο σημείο εκείνο άλλαζε κατά πολύ τις ισορροπίες στο παιχνίδι, που διαταράχθηκαν στο έπακρο όταν στο 43′ ο Σίμος χτύπησε εκτός φάσης τον Στογιάννη και ο διαιτητής κ. Λαζάρου του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κατάφεραν με τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών να φτάσουν το σκορ στο 0-5. Ο Παναγιώτης Τόσκα πέτυχε δύο τέρματα (67′  από πλάγια θέση και στο 81′ με σουτ εκτός περιοχής) και ένα σημείωσε ο Βασίλης Καρασαρίδης, που σημάδεψε σωστά από μακριά (78′).

Η ήττα αυτή καθήλωσε τους γηπεδούχους στην 10η θέση, την ίδια ώρα που πλησίασε στον πόντο ο Φίλιππος Μέσης. Ακολουθεί μάλιστα μία δύσκολη έξοδος στην έδρα των Τρικάλων, χωρίς την παρουσία των Τεπετού και Βερβαντίδη που δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά πλέον και του Δημήτρη Σίμου, που αποβλήθηκε στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δημόπουλος, Κοτζαχρήστος (62′ Ανδρίτσος), Αράπος, Φασίδης, Βαλδήρ, Σίμος, Πήχας, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Καλφούτζος, Κατσιγιαννόπουλος (75′ Πίσιος)

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Κανδηλίδης, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Τόσκα (82′ Σταυρίδης), Στογιάννης (60′ Φωτιάδης), Καρασαρίδης Β., Κελεσίδης, Σιδηρόπουλος (83′ Χρυσαφίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected