Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – To Pre Game της 22ης αγωνιστικής

thepregamefront

Δύο μήνες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο για την τελική κατάταξη στο ρετιρέ της βαθμολογίας όσο και για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Α2. Θυμίζουμε πως για τον αριθμό των ομάδων που θα ακολουθήσουν την ΑΕ Αλεξάνδρειας στην επόμενη κατηγορία, ρυθμιστές είναι τόσο ο πρωταθλητής (αν κερδίσει την άνοδο μέσω των μπαράζ) όσο και το αν υποβιβαστεί κάποια εκ των Λευκαδίων, Μακροχωρίου και ΦΑΣ Νάουσας από τη Γ Εθνική.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, κυρίως για τις ομάδες που κινδυνεύουν. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας…ξεκουράζεται πριν τον ημιτελικό με τον Αχιλλέα Νάουσας (18/2), ο Φίλιππος Μελίκης πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στην Καψόχωρα, ενώ πολύ καθοριστικές χαρακτηρίζονται οι αναμετρήσεις σε Μέση και Νεόκαστρο. Ας δούμε μία μίνι ανάλυση των αυριανών αγώνων της 22ης αγωνιστικής, που για ακόμη ένα Σάββατο θα καλυφθούν LIVE από το Imathia Sports News :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ωστόσο η αδυναμία της ιστορικής ΑΕΑ να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει την ευκαιρία στους αντιπάλους της για τρεις ξεκούραστους βαθμούς. Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ φτάνει τις 20 φέτος και την ίδια ώρα περιμένει “στραβοπάτημα” του Φίλιππου Μελίκης στη γειτονική Καψόχωρα για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μελίκης : Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, αμφότερες με βλέψεις προς τα πάνω. Οι “κοκκινόμαυροι” του Χρήστου Τερζίδη νιώθουν πιο…ήσυχοι με τη συγκομιδή των 34 βαθμών και πλέον στόχος είναι το καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς η απόσταση από την 5η ΑΕ Χαρίεσσας είναι μόλις στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την απόσταση των 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, κρατώντας “ζωντανές” τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο.

Δείτε στιγμιότυπα από τον περσινό αγώνα (27/10/2012) :

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού : Το ντέρμπι της τρίτης θέσης διεξάγεται αύριο στο Γιαννακοχώρι, με τον Αχιλλέα Νάουσας να υποδέχεται τον Ατρόμητο Διαβατού. Η ομάδα του Μερκούρη Καραλιόπουλου, που αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Βασίλη Κουρογεωργάκη στον πάγκο, προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, όπου έδειξε αρκετά απελευθερωμένη στο παιχνίδι της. Ωστόσο το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον νέο τεχνικό της ομάδας να δει την κατάσταση των παικτών του ενόψει του εκτός έδρας ημιτελικού της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Γιαννόπουλος προετοίμασε την ομάδα του για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με στόχο τη νίκη ώστε να “πιάσει” τους αντιπάλους του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι (16/2/2013) :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στα Τρίκαλα, όπου ο έκτος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την πέμπτη ΑΕ Χαρίεσσας. Οι δύο ομάδες, απαλλαγμένες από το άγχος στις τελευταίες αναμετρήσεις, παίζουν ελεύθερα και προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους. Κάτι που αναμένεται να γίνει και στο παιχνίδι του Σαββάτου και καιρού επιτρέποντος, προβλέπεται σημαντική προσέλευση του κόσμου που φέτος δίνει το παρόν στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου.

Άτλας Ζερβοχωρίου – Εθνικός Κλειδιού : Ματς…αποδείξεων στο Ζερβοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς ώστε να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς ενόψει της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό στο γήπεδο της Καψόχωρας, θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη ώστε να προσπεράσουν τους “κυανόλευκους” και να κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους. Ίδιοι οι στόχοι και για τον Εθνικό, που δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μέσης : Το πιο αμφίρροπο και μεγάλης σημασίας παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι “ασπρόμαυροι”, οι οποίοι δίνουν φέτος τη μάχη της επιβίωσης στην κατηγορία, μόλις λίγους μήνες μετά την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής, υποδέχονται τον Φίλιππο Μέσης. Οι “βυσσινί” με τα δύο συνεχόμενα “τρίποντα” κατάφεραν να αποσπαστούν από την 12η θέση και με 28 βαθμούς ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη αποτελεί και πάλι…γρίφο ως προς τη σύνθεση της, καθώς σίγουροι απόντες θεωρούνται οι Δημήτρης Σίμος και Φρέντυ Πήχας που είναι τιμωρημένοι, ενώ άγνωστο είναι ποιοι από τους παίκτες που δεν συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα δώσουν το παρόν στο αυριανό παιχνίδι.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας : Την ευκαιρία να…ξεκολλήσει από τους 22 βαθμούς έχει αύριο ο Απόλλων, υποδεχόμενος στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου την αποδεκατισμένη Νέα Γενεά Νικομήδειας. Η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, εκτός της νίκης στο αυριανό παιχνίδι περιμένει και τα…χαρμόσυνα νέα από τα παιχνίδια των ανταγωνιστών της ώστε να πάρει προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Μοναδικός απών για τους “πράσινους” ο Πράσσος που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Νηρέας Βέροιας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Το τελευταίο του ίσως “χαρτί” αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία παίζει αύριο ο Νηρέας, υποδεχόμενος την ομάδα του Παλαιού Σκυλιτσίου, που επίσης “καίγεται” για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι με συγκομιδή 13 μόλις βαθμών, δεν έχουν πολλά περιθώρια για την παραμονή και στο αυριανό παιχνίδι θα ρισκάρουν για το “τρίποντο”. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Νούσιος ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, όταν και κατόρθωσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο τους με ισοφάριση (0-3 το πρώτο ημίχρονο).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού  (1-2)

Νηρέας Βέροιας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  (2-1)

Άτλας Ζερβοχωρίου – Εθνικός Κλειδιού  (2-2)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  (0-3)

ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μελίκης  (0-3)

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μέσης  (1-2)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας  (2-1)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας  (4-2)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected