Basket

Ηρακλής – Ένσταση για το ματς με τους Ίκαρους Σερρών (vid)

502f0f1f7fbd6756615d156dbf74e2d6_LΈνσταση κατά του κύρους του εντός έδρας αγώνα του με τους Ίκαρους Σερρών, στο οποίο ηττήθηκε, κατέθεσε ο Ηρακλής.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν οδυνηρή ήττα στο Ιβανώφειο, για την Α2, σύμφωνα όμως με τα όσα ισχυρίζονται θα έπρεπε να είχαν φθάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, αφού το καλάθι του Κώστα Τσότσου στην εκπνοή, το οποίο δεν μέτρησαν οι διαιτητές, ήταν εντός χρόνου. Για αυτό το λόγο κατέθεσαν ένσταση στην αρμόδια επιτροπή και, παράλληλα, έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.

Η ανακοίνωση: 

«Η ομάδα μας εκ του εκπροσώπου της, Αντώνη Σαμαρά, κατέθεσε ένσταση προς την επιτροπή ενστάσεων, κατά του κύρους του αγώνα «Γ.Σ. Ηρακλής – ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών» της 08/03/2014 διότι κατά παράβαση των άρθρων 16 και 49 των επίσημων κανονισμών καλαθοσφαίρισης δεν μέτρησε εμπρόθεσμο καλάθι δύο (2) πόντων του καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας με τον αριθμό φανέλας 15 (Τσότσος Κων/νος) το οποίο επετεύχθη ταυτόχρονα με τη λήξη της 4ης περιόδου του αγώνα, εντός χρόνου, ενώ παιζόντουσαν τα δέκατα του τελευταίου δευτερολέπτου και όχι εκτός όπως εσφαλμένα αποφάσισαν οι διαιτητές του αγώνα. Για την ακρίβεια όσων ισχυριζόμαστε καταθέτουμε το βίντεο του αγώνα με το οποίο αποδεικνύεται του λόγου το αληθές».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected