Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Ορφέας Ελευθερούπολης (1-1) Νέα “γκέλα” για την ομάδα του Παπαστεργίου (vid)

7b7018718c6b981dcf51c1bd3b9cf788_LΣτραβοπάτησε ξανά ο Πανσερραϊκός, αυτή τη φορά εντός έδρας, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Τα «λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και πίεζαν για το γκολ, αλλά έβρισκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό Γιουργούση. Στο 41’ ο Γαϊδαρτζής κατάφερε τελικά με πλασέ να κάνει το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ορφέας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 49’ ο Γιαλαμής έκανε τη σέντρα και ο Βοσκόπουλος έπιασε την κεφαλιά για να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Πανσερραϊκός συνήλθε μετά από ένα 15λεπτο όπου έκανε πολλά λάθη και ξεκίνησε και πάλι να πρεσάρει. Στο 82’ ο Αθανασόπουλος των φιλοξενούμενων δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Καθυστέρησε όμως να αποχωρήσει από το γήπεδο και προκλήθηκε ένταση, καθώς κάτι φέρεται να είπε στον πάγκο των Σερραίων, με αποτελέσματα να εξαγριωθούν και οι οπαδοί και ακολούθησε σύρραξη για λίγα λεπτά.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, αλλά αυτό τελικά δεν ήρθε, με τον Ορφέα να παίρνει τον εκτός έδρας βαθμό.

Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Δ.Τριανταφύλλου, Γαλακτερός (75’ Πλιάγκας), Ρούτσης (69’ Γκόγκας), Τσιμίκας, Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής

Ορφέας Ελευθερούπολης (Δ. Μαγκαφίνης): Γιουργούσης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Τορεζάνι, Τσίτσι (80’ Οτέμπερης), Χιονίδης (46’ Μουρατίδης), Αϊβάζης, Γιαλαμής (78’ Τζορμπατζής), Κερμενίδης, Αθανασόπουλος

ρεπορτάζ από onsports.gr, βίντεο από panserraikaraGR

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected