Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Οικονόμος Τσαριτσάνης (1-1) “Έμφραγμα¨στο 88′ για την ομάδα του Μπενίσκου

DSC_0232Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, υποχρέωσε στη πρώτη εντός έδρας ισοπαλία τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. 

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκόλ του Γήτα, και η λύτρωση για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήρθε στο 88′ με τον αμυντικό Κουμπούρα να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του.  Στο 3΄ και στο 9΄ σουτ των Κουλτσιάκη και Παπαϊωάννου δεν ανησύχησαν τον Σιαράβα. Στο 16΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό να προηγηθεί στο σκορ, αλλά η κοντινή κεφαλιά του Δάρδα περνά εκατοστά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30΄ απευθείας φάουλ του Χάμου μπλόκαρε ο Σιαράβας, και στο 39΄ σουτ του Μπαλή δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 42΄ ο Γήτας με απευθείας φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλειάδη. Στο 63΄ ευθείας φάουλ του Κουλτσιάκη σε κόρνερ ο Σιαράβας. Στο 71΄ ο λεπτό ο Κολιός ανατρέπει τον Γιώργο Κολιό μέσα στην μικρή περιοχή και ο κ. Τσέτσιλας αρνείται να καταλογίσει το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι. Δύο φάσεις για να τελειώσει το παιχνίδι είχε ο Εθνικός με τον Κατσαδούρο (83΄, 86΄), η δεύτερη σε κενή εστία άουτ. Με φοβερό βολέ ο αρχηγός του Οικονόμου Κουμπούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 88?, «παγώνοντας» το «Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας» και χαρίζοντας στην ομάδα του τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας!

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Βέργος, Λέντζος, Κολιάκης (67΄Πάνου), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας (77΄Λάππας), Κολιός Γ. (80΄Κατσαδούρος).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (75΄Σενκάϊ), Μπαλής, Κουλτσιάκης, Χάμος, Παπαϊωάννου (56΄Μπλατσέρη).

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected