Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός – Κισσαμικός (0-1) Πρωτιά για τους κρητικούς με Λαζαρίδη και Πασιαλή!

69b5f85da08d181d48515c6d41e3e0a5_LΣπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας επί του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς με 1-0, στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου.

Δείχνοντας σοβαρό πρόσωπο από το ξεκίνημα ο Κισσαμικός κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου είναι ισόβαθμος με την Κηφισιά.

Στο 34′ ο Σουμπασάκης κέρδισε πέναλτι από τον Χαλκιά, το οποίο αξιοποίησε ένα λεπτό αργότερα ο Κιπτίου, σκοράροντας την ημέρα των γενεθλίων του.

Πριν το γκολ ο Βουτσινάς είχε κάνει σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Τσικουδάκη και μετά το 0-1 αρνήθηκε το γκολ σε προσπάθειες των Τσικουδάκη, Κιπτίου, Πασιαλή.

Ως επιβράβευση για τη σπουδαία νίκη το τεχνικό τιμ της ομάδας μας έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (19/11) στις 10:30.

Συνθέσεις

Εθνικός : Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Γερόλυμος, Σαμιώτης, Μπένα (83′ Ξενιτόπουλος), Λαζανάς, Βελέτης (67′ Σούφλας), Λύγκος (71′ Σταφσουλάι), Παυλάκης, Μάναλης.

Κισσαμικός : Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Σελινιωτάκης, Μποτωνάκης (81′ Λώττας), Τσικουδάκης (77′ Βλάχος), Σουμπασάκης (46′ Πασιαλής), Πέντσας.

*kissamikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected