Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας 0-2

DSCN0735Το “5×5” πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕ Χαρίεσσας, σε μια…τρελή κούρσα που ξεκίνησε στις 25/10 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επικράτησε και της ΑΕ Καψόχωρας και αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 8η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο σημερινό παιχνίδι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καραντώνη, όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι σε εξαιρετική μέρα του Βαλάντη Τοπαλίδη και Παύλο Τσάλμα, που…δούλεψαν και τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο που απουσίασε λόγω τραυματισμού, ενώ απών της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Μουσκεφτάρας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Μπάμπη Πιπιλιάρη προσπάθησε με πολλούς τρόπους να απειλήσει τα καρέ των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να φτάσει στο γκολ και πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα σημειώθηκε στο 62′ όταν ο παίκτης-προπονητής των “κοκκινόμαυρων” μπήκε στην περιοχή, η μπάλα ανακόπηκε από αντίπαλο αμυντικό, με τους παίκτες της ΑΕΚ να πέφτουν πάνω στον κ. Καραντώνη ζητώντας χέρι.

Όσον αφορά το ξεκίνημα του ματς, η ΑΕΧ για ακόμη ένα παιχνίδι καταφέρνει και σκοράρει στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα στο 24′ ο Θεοδωρόπουλος σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, ο Θυμιόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Τσάλμας ο οποίος με πλασέ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, ωστόσο η ΑΕΧ έκλεισε καλά τους χώρους και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να βγουν απειλητικά στα καρέ του Λιακόπουλου. Στο διάστημα αυτό μάλιστα είχαν μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους ωστόσο ο Τοπαλίδης δεν κατάφερε από πλάγια θέση να νικήσει τον Θυμιόπουλο.

DSCN9904

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ρισκάρουν περισσότερο για την ισοφάριση, κάτι που έδωσε πολύ χώρο στους αντιπάλους, που ήταν πάντα επικίνδυνοι στην κόντρα. Σε αρκετές περιπτώσεις (οι περισσότερες με εκφραστή τον Τοπαλίδη), οι “κιτρινόμαυροι” βγήκαν στην αντεπίθεση με αρκετές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρνουν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 75′ ο επανεμφανιζόμενος μετά τον τραυματισμό του, Κυριάκος Βρεττός είχε ένα καλό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 84′ η ΑΕΧ πέτυχε το δεύτερο τέρμα που έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα.

Στη φάση αυτή ο νεαρός Παμπουχίδης έκανε την ωραία πάσα στον Τοπαλίδη και αυτός με ωραίο σουτ στη γωνία “έγραψε” το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Γκρίβα (46′ Πιπιλιάρης Γ.), Πιπιλιάρης Π., Βαβλής, Μαυρίδης Μ., Τσολακίδης, Βρεττός, Πιπιλιάρης Μ., Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ., Μαυρίδης Δ.

ΑΕ Χαρίεσσας :  αναμένεται…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected