Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Α1 Ερασιτεχνική – Τι είδαμε, τι θα δούμε…

4504578488888

Και ενώ η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τα πάντα φαίνεται να “παγώνουν” ενόψει δημοψηφίσματος, την ίδια ώρα επικρατεί σχετική ηρεμία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και δη στην Α1.

Καταγράφοντας τη μέχρι στιγμής ειδησεογραφία των 16 “μονομάχων” του επερχόμενου πρωταθλήματος, το ImathiaSportsNews παραθέτει τα πιο σημαντικά θέματα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, με ότι έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής αλλά και τις μελλοντικές κινήσεις.

Αναλυτικά :

Μακροχώρι : Μετά τη δημιουργία του διοικητικού σχήματος και την πρόσληψη του Μάκη Γιαννόπουλου στο πόστο του τεχνικού, ξεκίνησαν οι ζυμώσεις στο ρόστερ, με τον έμπειρο προπονητή σε συνεργασία με τη διοίκηση, να έχει επιδοθεί σε…σαφάρι αναζητήσεων με βασικό γνώμονα τη συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερων παικτών με καταγωγή από την περιοχή.

Λευκάδια : Δεν κινείται…φύλλο στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο και μάλιστα ουδεμία κίνηση φαίνεται στον ορίζοντα. Ωστόσο πρόκειται για ένα χωριό με περίσσια ποδοσφαιρική…τρέλα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μετά την εντυπωσιακή πραγματικά σημερινή (28/6) γιορτή με την παρουσία της ιστορικής Φερεντσβάρος, για την οποία θα δείτε πλούσιο ρεπορτάζ και βίντεο σε επόμενες αναρτήσεις), η μεγάλη μέρα για τον σύλλογο ορίζεται η αυριανή καθώς πρόκειται να διενεργηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το αν θα παραμείνει στο πόστο του ο Νίκος Σαλτουρίδης ή αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

ΑΕ Χαρίεσσας : Η αποχώρηση του Δημήτρη Χαλκιά για τον ΦΑΣ Νάουσα έχει αφήσει κενή τη θέση του προπονητή, ωστόσο αυτό που προέχει για τους “κιτρινόμαυρους” είναι η σύνθεση του νέου ΔΣ τις επόμενες ημέρες.

Ατρόμητος Διαβατού : Δεν έχει εκλεχθεί ακόμη το νέο διοικητικό σχήμα, ωστόσο με πρωτοβουλία του Κώστα Παγγούρα έχουν γίνει ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν παραμείνει στο σύλλογο. Σημαντικές ωστόσο οι αποχωρήσεις των Μάκη Σπανού (ΓΑΣ Κοπανού), Σάκη Μπάκανου (ΓΑΣ Ροδοχωρίου) και Αλέξη Ασλάνογλου (επίσης στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : “Πρωταθλητής” των μέχρι στιγμής μεταγραφικών κινήσεων αναδεικνύεται ο “κυανοκίτρινος” σύλλογος καθώς κατάφερε να κάνει δικό της καταρχήν τον γνωστό σε όλους από τις επαγγελματικές του συμμετοχές Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και στη συνέχεια να προσθέσει στο ρόστερ τους Χριστόφορο Γιάτσο (από Αχιλλέα Νάουσας), Αλέξη Ασλάνογλου και Σάκη Μπάκανο (αμφότερους από Ατρόμητο Διαβατού). Ανανέωσαν αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθούν τρεις πολύ σημαντικές ακόμη προσθήκες (χθες μάλιστα υπήρξε ραντεβού με ποδοσφαιριστή με πολύ καλές περγαμηνές ειδικά τα τελευταία χρόνια). Την ίδια ώρα αποχώρησαν οι Βασίλης Δημητρίου, Κώστας Τουμαράς και Γιάννης Στογιάννης

Αχιλλέας Νάουσας : Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ, ακολούθησε η αποχώρηση του Χριστόφορου Γιάτσου με προορισμό το γειτονικό Ροδοχώρι

Κεραυνός Επισκοπής : Εν αναμονή της νέας διοικητικής σύνθεσης ο νεοφώτιστος Κεραυνός, που απέκτησε μέχρι στιγμής τους Πέτρο Μπάμπο (από Άτλα Ζερβοχωρίου) και Ζαχαρία Ιωαννίδη (από ΑΟ Κάστωρ). Ανανέωσε ο Γιάννης Δελητζάκης ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η αποχώρηση του Κώστα Ντέλλα ο οποίος ήταν από τους “πυλώνες” της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

ΓΑΣ Κοπανού : Με σταθερά βήματα και με στόχο της δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας ξεκίνησαν το φετινό καλοκαίρι οι ιθύνοντες στον ΓΑΣ, κάνοντας την αρχή με την πρόσληψη του δευτεραθλητή πέρσι με τον ΦΑΣ Νάουσα, Γιώργου Σγούρδα αλλά και την απόκτηση του εμπειρότατου Μάκη Σπανού, ο οποίος αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από τον Ατρόμητο Διαβατού. Ανανεώσαν οι Τόσκα, Αντιφάκος, Αυτζής, Πρόιος. Στα μελλοντικά σχέδια, η διοίκηση της ομάδας έχει καταστρώσει ένα πλάνο για την προσθήκη τριών-τεσσάρων ακόμη έμπειρων παικτών και μάλιστα ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές με ποδοσφαιριστές που ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν στις ομάδες που αγωνίστηκαν

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Από πολύ νωρίς κινήθηκε μεταγραφικά η νεοφώτιστη ομάδα από την ανατολική Ημαθία, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η πρόσληψη του Σάκη Παγγούρα στο πόστο του προπονητή. Η νέα σύνθεση της διοίκησης υπόσχεται νέες πιο συντονισμένες προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας και μαθαίνουμε πως ακολουθεί…ομοβροντία ανακοινώσεων!

Τέλος, στα αξιοσημείωτα οι ανανεώσεις των Νίκου Περηφανόπουλου και Δήμου Συμπεθέρη με τον ΦΑΣ Νάουσα και η μεταγραφή του Γιώργου Λιακόπουλου από την ΑΕ Χαρίεσσας στους δευτεραθλητές Ημαθίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected