Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 2ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ1111111111111

Μετά την εκλογή της νέας (;) κυβέρνησης στη χώρα μας και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, η Ημαθία επιστρέφει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τη διεξαγωγή αύριο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής.

Μια αγωνιστική που περιλαμβάνει 7 πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, ένα στοιχείο άλλωστε που θα βλέπουμε πολύ συχνά στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος που (δυστυχώς) θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον αν υπήρχαν play off ή play out.

Αντ αυτού, ένας θα είναι ο πρωταθλητής άρα και ο διεκδικητής της ανόδου στη Γ Εθνική και μόλις ένας αυτός που θα υποβιβαστεί από τις 14 ομάδες, χαρακτηριστικό που…φοβίζει τον φίλαθλο κόσμο (και όχι μόνο) για το ενδεχόμενο έλλειψης κινήτρου όσο περνούν οι αγωνιστικές.

Εμείς το απευχόμαστε βεβαίως και ας είναι όλα τα Σάββατα σαν το αυριανό, που δεσπόζουν τα άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Επισκοπή, Ροδοχώρι και Μακροχώρι.

Το ImathiaSportsNews σας παρουσιάζει το pregame της 2ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο Σάββατο (26/9) και είναι μια προσφορά της εταιρίας

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

rodoxori Naousa

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα : Ένα ακόμη από τα πολλά τοπικά ντέρμπι που θα ακολουθήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Η ευρύτερη περιοχή της Νάουσας έχει την…τιμητική της φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική και δύο από τις πιο δυνατές ομάδες είναι οι αυριανές αντίπαλες στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Μία αναμέτρηση αποδείξεων για αμφοτέρους, καθώς για τους μεν “κυανοκίτρινους” (μπροστά μάλιστα στο κοινό τους που καιρού επιτρέποντος αναμένεται να κατακλείσουν την κερκίδα) θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το βαρύ 4-2 της Επισκοπής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για τους δε “κυανόλευκους” να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Ο Σάκης Γλώσσης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Νίκο Τσαγκερά, που τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού στο παιχνίδι με τον Κεραυνό και θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα. Στα ευχάριστα η επάνοδος του Νίκου Παπαλεξίου στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μετά την απραξία, με πιο πιθανό το δίδυμο Μάραντη – Ασλάνογλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές τους να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι, που άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο φιλοδοξούν να επαναλάβουν την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της περσινής σεζόν, όταν επικράτησαν με 5-3. Πολύ πιθανό ο νεαρός κόουτς να χρησιμοποιήσει την αρχική ενδεκάδα όπως το ματς της πρεμιέρας με τον Αχιλλέα Νάουσας, με μοναδική εκκρεμότητα ίσως την επιλογή ανάμεσα σε Αδάμ Βλαχοδήμο και Γιώργο Πατατούκα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.25 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 3-5

https://www.youtube.com/watch?v=YxaIIFOpi6U

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα paok

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες προέκυψε τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Ίδιες οι περγαμηνές για τους δύο αυριανούς αντιπάλους, που στοχεύουν στις υψηλότερες θέσεις και ειδικά για τον “δικέφαλο” η πρόσφατη προσθήκη του Γιώργου Κίτσα, έχει ανεβάσει τον πήχη στο “στρατόπεδο” των κυπελλούχων Ημαθίας.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα οι γηπεδούχοι στο αυριανό παιχνίδι, που θέλουν τους βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους μετά το ευρύ 4-0 της πρεμιέρας στον Άραχο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη θυμίζει…νοσοκομείο καθώς 7 ποδοσφαιριστές είναι εκτός λόγω τραυματισμών κι αυτοί είναι οι Γιώργος Μπουκλάς του Ε., Γιώργος Μπουκλάς του Α., Ανδρέας Μπουκλάς, Θανάσης Κίτσας, Κυριάκος Θεοδώρου, Αλέξης Τόλιος και Νίκος Κίτσας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 24.7 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 0-0 [] 2013/2014, 0-0 [] 2014/2015, 1-3

makroxvri Trikala

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν και σε φιλική αναμέτρηση κατά την περίοδο του καλοκαιριού (3-3).

Ο Μάκης Γιαννόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και προετοίμασε τους παίκτες του με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Ντάμτσιος, ένα 24ωρο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μετρά πέντε απουσίες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κι αυτοί είναι οι τραυματίες Άρης και Χρήστος Μηνούδης, Σίμος Καραούσογλου, Κώστας Καρβούνης και Βασίλης Ακρίβος. Εξαιρετική η ψυχολογία στο “πράσινο” στρατόπεδο, ειδικά με το εμφατικό 5-1 επί τους Φίλιππου Μελίκης αλλά και ενόψει του χαρμόσυνου γεγονότος για τον Γιώργο Ντάμτσιο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.13 χλμ

Προϊστορία : φιλικό προετοιμασίας, 3-3

Episkopi pontiaki

Kεραυνός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Κεραυνού στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με νίκες τη σεζόν και μάλιστα σκοράροντας τέσσερα τέρματα κόντρα σε ΓΑΣ Ροδοχωρίου και Ατρόμητο Διαβατού αντίστοιχα.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Ο Χρήστος Μποζίνης, μετά από μια δυνατή προετοιμασία και ειδικά τις τελευταίες μέρες, κατέστρωσε τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάσουν οι Ανδρέας Ορφανίδης (διάταση στον προσαγωγό και θα προφυλαχθεί) και ο Άγγελος Εμμανουήλ που βρίσκεται για λίγο ακόμη διάστημα στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Αναμένεται ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στο Ροδοχώρι και με το επιθετικό “δίδυμο” Παραστατίδη – Ντέλλα θα προσπαθήσει να απειλήσει τη σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, ο Σάκης Παγγούρας αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο αυριανό παιχνίδι και γνωρίζει πολύ καλά πως η έδρα της Επισκοπής είναι από τις πιο δυνατές στο φετινό πρωτάθλημα. Στα ύψη η ψυχολογία ενόψει του αυριανού αγώνα, με τους φίλους της ομάδας να ακολουθούν την αποστολή και τη διοίκηση να ανακοινώνει πως θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση τους.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 42.68 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία

χαριεσσα Eirinoupoli

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Με διαφορά μίας αγωνιστικής η φετινή αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας καθώς την περσινή σεζόν, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από μία απουσία για τους Σάββα Αβετίδη και Γιάννη Μαντζιαρίδη ενόψει του αυριανού αγώνα, καθώς για τους “κιτρινόμαυρους” θα απουσιάσει ο τραυματίας Γιώργος Κανδηλίδης ενώ για τους πρωταθλητές εκτός θα είναι ο Μανώλης Χουϊλουλίδης επίσης για πρόβλημα τραυματισμού.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 5.31 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-2

αε αλεξανδρειας meliki

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης : Πρώτο παιχνίδι στο ΔΑΚ της πόλης για την ΑΕ Αλεξάνδρειας στο φετινό πρωτάθλημα και η διοίκηση με κάλεσμα της, ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρόν και να ενισχύσει την ομάδα. Αντίπαλος ο Φίλιππος Μελίκης, που αγωνίζεται για δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας και θέλει καλύτερη τύχη (και καλύτερη διαιτητική αντιμετώπιση όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοίκησης στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook) κόντρα σε έναν ιδιαίτερα ενισχυμένο αντίπαλο.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης είδε με ευχαρίστηση τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Μίμης Μπενίσκος, τον οποίο η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Την ίδια ώρα, αναμένεται και το ντεμπούτο του Δημήτρη Πέικου με την “πράσινη” φανέλα, με τον έμπειρο αμυντικό να επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα της γενέτειρας του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Γιάννου δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Νίκο Ντόβα, Γιώργο Μηλιώτη και Βασίλη Κουτσιαμπασόπουλο.

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.61 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα Κοπανος

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού : Τοπικό ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νάουσας, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Αμφίβολος για τον Παναγιώτη Καραμεταξά είναι ο Γρηγόρης Γκέτσος που αντιμετωπίζει μια ίωση, ενώ στα αρνητικά για τους “κυανόλευκους” είναι η αποχώρηση του Χρήστου Χαρατσίδη για τη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους. Επιστρέφει μετά από καιρό ο Κώστας Κοσμάς, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

12006776_516215185221212_972325872_o

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σγούρδας έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του ενώ χθες στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική λειτουργία με στόχο την πρώτη νίκη των “κιτρινόμαυρων” στο φετινό πρωτάθλημα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.37 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει σύντομη προϊστορία


 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30 :

Kεραυνός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού

Μακροχώρι – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της 1ης αγωνιστικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected