Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 6ης αγωνιστικής (photos+video)

pregame_lΑ1111111111111111

Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αύριο Σάββατο (24/10) το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μια σεζόν που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, με ομάδες που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και αυτές που απογοητεύουν και δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τους αναγκαίους βαθμούς, κυρίως βέβαια για ψυχολογικούς λόγους καθώς ο υποβιβασμός 1+1 (με προϋποθέσεις) ομάδας, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ώστε να κινδυνέψουν αρκετές ομάδες.

Στην κορυφή από την άλλη πλευρά, παρουσιάζεται ένας μικρός…συνωστισμός καθώς η πρώτη “γκέλα” του ΦΑΣ Νάουσα την προηγούμενη αγωνιστική στον Κοπανό, επέτρεψε στην εντυπωσιακή μέχρι στιγμής ΑΕ Αλεξάνδρειας να πιάσει τους “κυανόλευκους” στην πρώτη θέση, ενώ σε απόσταση βολής βρίσκονται ο πρωταθλητής ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και οι Κεραυνός Επισκοπής, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Ας δούμε όμως τι αναμένουμε σ αυτή την 6η “στροφή” του πρωταθλήματος, ένα pregame του SportsUp που προσφέρει…

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa meliki

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης : Την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έχει στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, “λαβωμένη” όμως τόσο από την πρώτη απώλεια βαθμών το προηγούμενο Σάββατο στον Κοπανό όσο και με τις απουσίες που αντιμετωπίζει και στο αυριανό παιχνίδι ο νεαρός τεχνικός.

Εκτός αγώνα για το αυριανό παιχνίδι είναι οι τιμωρημένοι Σωκράτης Λαμπριανίδης και Βαγγέλης Αβραμόπουλος, που θα εκτίσουν την τέταρτη αγωνιστική (ο δεύτερος ολοκληρώνει αύριο, ο πρώτος θα απουσιάσει από τρία ακόμη ματς) τιμωρίας τους, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γρηγόρης Ηλιάδης, που πονά στη μέση και δεν έχει μπει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, επιστρέφουν ο Γιώργος Πατατούκας, που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και ο Νίκος Παντζαρτζίδης, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Δύο σημαντικά προβλήματα από την άλλη πλευρά για τον Γιάννη Γιάννου, με τον Φίλιππο να μεταβαίνει στο “αφιλόξενο” πέρσι ΔΑΚ της Νάουσας (3-0 στο πρωτάθλημα και 5-0 στο Κύπελλο) χωρίς τους Αντώνη Πιτσάβα (παραμένει εκτός λόγω θλάσης) και Πέτρο Μιχαηλίδη, που θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 41.36 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 3-0  2014/2015 (ΚΥΠ) 5-0

https://www.youtube.com/watch?v=xp-sdc9QIHI

vid : Fas Naoussa

paok αε αλεξανδρειας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της ημέρας. Οι δύο ομάδες, που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα τη φετινή χρονιά, προέρχονται από ένα εξαιρετικό σερί νικών και θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα και το αυριανό ματς φαντάζει ως ένα από αυτά που ονομάζουμε πολλές φορές “ματς αποδείξεων”.

Κι αυτό γιατί αμφότεροι, εκτός της καλής πορείας και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη, θέλουν και τα πρωτεία στην πόλη καθώς μετά από πολλά χρόνια τίθενται αντιμέτωποι στην ίδια κατηγορία.

Για τον Χρήστο Υφαντίδη, οι απουσίες πλέον είναι αρκετά λιγότερες από τα τελευταία ματς του “δικεφάλου”, καθώς εκτός θα είναι οι Ανδρέας Μπουκλάς και Θανάσης Κίτσας, ενώ αμφίβολοι (δύσκολα όμως να χάσουν τέτοιο ματς…) είναι οι Δημήτρης Χαρισούδης και Χρήστος Ζωγράφος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά, γνωστά είναι τα προβλήματα για τον Κυριάκο Καρασαββίδη ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Άγγελο Κούκλα, Γιώργο Λέκκα και Νίκο Τσιρίδη που είναι τραυματίες.
Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 0 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Eirinoupoli Trikala

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μέγας Αλέξανδρος ΤρικάλωνΕνδιαφέρον παιχνίδι και στο Αγγελοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιγουράρουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τους τραυματίες Μανώλη Χουϊλουλίδη (ιδιαίτερα άτυχος ο νεαρός και ενώ κατάφερε να επιστρέψει στο προηγούμενο ματς μετά από καιρό) και Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα από τα Τρίκαλα θα μεταβεί στο Αγγελοχώρι με ουκ ολίγες απουσίες.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Εκτός λόγω τραυματισμών θα είναι οι Βασίλης Παπαδόπουλος (χειρουργήθηκε σήμερα στον μηνίσκο), Κώστας Καρβούνης, Γιάννης Κιρκιλιανίδης (προσαγωγό), Λάμπης Ασημακόπουλος (διάστρεμμα), Ούλι Ντόι (τράβηγμα) και Χρήστος Μηνούδης (δικέφαλο), ενώ ατομικό πραγματοποίησαν καθ όλη την εβδομάδα οι Γιώργος Ντάμτσιος και Ηρακλής Ελευθεριάδης που είναι αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός βεβαίως είναι και ο Κώστας Χαλβατζής, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας και θα επιστρέψει το επόμενο Σάββατο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 40.66 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0

Episkopi makroxvri

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι : Πολύ καλή η παρουσία των νεοφώτιστων στο φετινό πρωτάθλημα, ευελπιστούν σε συνέχεια του σερί των τελευταίων αγωνιστικών ώστε να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις. Με καλή ψυχολογία μεταβαίνει στην Επισκοπή το Μακροχώρι, που επιβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και έφτασε τους 6 βαθμούς, εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο στη Μελίκη ο Κεραυνός, επικράτησε με σκορ 3-1.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Ένας απών για τον Χρήστο Μποζίνη όσον αφορά τους γηπεδούχους, με τον Αντώνη Καρυπίδη να παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού του στον ώμο το Σάββατο, χωρίς απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάκης Γιαννόπουλος, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 25.96 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Διαβατό, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Α1 Ερασιτεχνικής. Οι δύο “κυανόλευκοι” αναμετρούνται αύριο για τέταρτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια, με τον Ατρόμητο να είναι αήττητος έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση, συγκεκριμένες είναι οι απουσίες για τους δύο προπονητές. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο τραυματίας Μανώλης Νικολαΐδης ενώ ο Παναγιώτης Καραμεταξάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Γρηγόρη Γκέτσο και τον στρατευμένο Νίκο Σύγγα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.55 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-0  2013/2014, 2-1  2012/2013, 1-1

ΣΗΜΑ ΓΑΣ pontiaki

ΓΑΣ Κοπανού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Σπουδαίο παιχνίδι και στον Κοπανό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στη φετινή τους απόδοση. Οι γηπεδούχοι μετρούν τις περισσότερες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα (3) ενώ τον ίδιο αριθμό αλλά σε ήττες έχει γνωρίσει η νεοφώτιστη ομάδα του Σάκη Παγγούρα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Για τον γηπεδούχο ΓΑΣ, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από το εντυπωσιακό come back μετά το εις βάρος του 0-2 από τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Γιώργος Σγούρδας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο ομόλογος του στην Ποντιακή Νεολαία δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μίλτο Μερόκη αλλά και τον τραυματία Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 54.32 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori χαριεσσα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας : Καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που θέλουν τους βαθμούς, ώστε να γευτούν για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Ειδικά για τους φιλοξενούμενους, το κακό ξεκίνημα (μόνο ήττες στις πρώτες 5 αγωνιστικές και 16 γκολ παθητικό) έχει επιφέρει τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία στο συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη, με τον έμπειρο τεχνικό να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει το απαραίτητο “ντοπάρισμα” ενόψει το τοπικού ντέρμπι με τον ΓΑΣ.

Ένας ΓΑΣ που πληρώνει το μετριότατο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, που τον φέρνει στη 12η θέση με μόλις δύο βαθμούς και ενώ για τους περισσότερους φάνταζε ως μία από τις ομάδες που θα έδειχνε τα…δόντια της από την αρχή. Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο των “κυανοκίτρινων” ελπίζουν αύριο στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει ομολογουμένως “βάλσαμο” για τη συνέχεια.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Όσον αφορά τις απουσίες στο αυριανό ματς, ο Σάκης Γλώσσης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νίκο Τσαγκερά, Βαγγέλη Ίντο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό αλλά και τον Δημήτρη Κακούδη, που σήμερα προχώρησε σε επέμβαση βουβωνοκήλης, που θα τον κρατήσει ένα μήνα περίπου εκτός υποχρεώσεων. Αντίθετα επιστρέφει μετά από καιρό ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, που ακολουθεί πλέον κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Οι “κυανοκίτρινοι” θα μεταβούν στο Βέρμιο χωρίς τον τραυματία Γιώργο Κανδηλίδη και τον τιμωρημένο Αργύρη Σταμάτη.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.32 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-4

μπαλα9

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1, τελευταία με ώρα έναρξης στις 16.00 :

ΓΑΣ Κοπανού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected