Football League

Football League – Τα δύο ματς που έριξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής

asa-ker8Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα  2-1

Με το ντέρμπι της Δυτικής Θεσσαλίας που επέστρεψε στη Football League ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 6η αγωνιστική.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν με ένα γρήγορο γκολ στο β’ μέρος του αγώνα. Πρώτα η ομάδα του ΑΟΤ sto 53′ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τουΚουσκούνα σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Αναγέννησης για την ορθότητα την απόφασης του διαιτητή. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο δύο λεπτά με τον Γκόλια να εκμεταλλεύεται εκτέλεση φάουλ και από κοντά να κάνει με προβολή το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα ολοκληρωνόταν με την ισοπαλία ήρθε το γκολ του Υφαντή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων να απογειώσει τόσο όσους βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και όσους βρισκόταν στις κερκίδες. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 και η Αναγέννηση πλέον ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία…

 

*karditsalive.net

1832336

Καλλιθέα-Χανιά  2-0

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη σε ισάριθμες εμφανίσεις της στο «Ελ Πάσο» πανηγύρισε η Καλλιθέα το απόγευμα της Δευτέρας (02/11) επικρατώντας του ΑΟ Χανιά με 2-0 .Πρωταγωνιστής των νικητών ο  Διονύσης Μπέλης, ο οποίος σημείωσε δύο γρήγορα γκολ (9′,36′) και έκανε το έργο των γηπεδούχων πολύ εύκολο. Αντίθετα, οι Κρητικοί είχαν πολλά κενά σε αμυντική και μεσαία γραμμή και κινδύνευσαν με ακόμα πιο βαριά ήττα.

Οι Λουκάνοβιτς – Αρναρέλλης είχαν πάρα πολύ καλή συνεργασία στη μεσαία γραμμή και ο Μπέλης το εκμεταλλεύθηκε απόλυτα και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην αθηναϊκή ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 60′ με δοκάρι του Μασάδο και ανέβασαν στροφές μετά την αποβολή του Πίκολο (67′). Ωστόσο, ποτέ δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα και μοιραία γνώρισαν την ήττα που τους αφήνει χαμηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, έβγαλαν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους, ο οποίος αυξήθηκε με τη γρήγορη αλλαγή του Θωμά Γράφα και τον διάλογο που είχε με τον Ηρακλή.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Αρναρέλλης (69′ Μουχτάρης), Τζάκσον, Τεγούσης, Μπέλης (62′ Σταύρου), Φράγκος (86′ Παγώνης), Λουκάνοβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Ηρακλής (19′ Ν. Νύκταρης), Σάντερσον, Μασάδο, Σαΐν (57′ Λίτα), Δεινόπαπας (46′ Τσούτσης), Γκέσιος.

*ekriti.gr

δείτε εδώ τη βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected